Forside * Featured

Netflix for biffen: Nordisk Film Bio tester abonnement

-
Foto: Nordisk Film Biografer

Se alle de biograffilm du vil for et fast beløb per måned. Sådan lyder det nye tilbud fra Nordisk Film Biografer.

Et ‘all you can eat’-abonnement til danske biografer. Altså Netflix-modellen, hvor man for et fast beløb per måned kan se alt det man vil, fra det aktuelle katalog.

Det vil Nordisk Film Biografer nu se om det kan gøres til en succes i Danmark, og har derfor indledt et forsøg med en abonnementsordning i biografen i Kennedy Arkaden, Aalborg.

Annonce:

Det er første gang i Danmark at der kan købes fri adgang til biografen gennem et månedligt abonnement, og produktet har fået navnet BIOPLUS Unlimited.

Abonnementet til biografen kan sammenlignes med at have et årskort til Tivoli, ZOO eller Legoland, forklarer Casper Bonavent, der er direktør i Nordisk Film Biografer, i en udmelding.

“Mange af vores gæster har efterspurgt et årskort eller en abonnementsløsning, så de kan opleve biograffilm uden tanke på billetprisen, som er betalt på forhånd”, fortæller Casper Bonavent, og fortsætter:

“Samtidig skal det være så nemt som muligt at komme ofte i biografen, hvor udbuddet af nye premierefilm, både danske og udenlandske, er stort og varieret. Derfor glæder vi os til nu i første omgang at lancere BIOPLUS Unlimited i Aalborg”.

 

Se alle film for 199 kr/måned

BIOPLUS Unlimited koster kr. 199/måned, og for det beløb kan man altså gå i biografen lige så ofte man vil.

Abonnementet inkluderer adgang til forpremierer og en vennerabat på 20 kr.

Prisen skal ses i forhold til en almindelig biografbillet som starter ved 110 kr. Eksempelvis koster en almindelig billet til James Bond No Time to Die kr. 135,- i Aalborg Kennedy biograf.

Der er 6 måneders binding på et abonnement , så mindsteprisen er 1.194 kr.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.