Forside * Featured

Chipkrise: Apple halverer iPad-produktion for at redde iPhone

-

Verdens mangel på chips har også ramt Apple. iPad ofres til fordel for iPhone.

Hvis det bliver kamp om iPads til Black Friday, julesalg og januar udsalg, så skyldes det at der er færre i omløb.

Annonce:

Kilder med kendskab til situationen fortæller til erhvervsmediet Nikkei Asia, at iPad-produktionen de seneste to måneder kun har været på halvdelen af det som oprindelig var planlagt. Det skriver AppleInsider.

Det er den aktuelle chipkrise som har fået Apple til at sadle om, for at kunne opretholde produktionen af de populære iPhone 13-modeller. Produktionen af ældre iPhone-modeller skulle også være ramt af omlægningerne.

Det er ikke en ukendt procedure. Det forlyder at Apple allerede sidste efterår måtte lave tilsvarende produktionsomlægninger for iPad, for at kunne levere nok iPhone 12-modeller, da der allerede var leveringsproblemer der, bl.a. grundet fabrikkers nedlukninger grundet corona.

Intel topchef forventer at den globale mangel på chips vil fortsætte ind i 2023.

Se også: Intel-topchef: Chipmangelen fortsætter ind i 2023

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.