Forside * Nyheder

Han var med til at udvikle iPhone, nu skal han hjælpe B&O

-
Foto: recordere.dk

Stephen Zadesky har været over 20 år hos Apple. Nu er han hyret af B&O

B&O henter Apple-profil.

I over 20 år var Stephen Zadesky ansat i ledende stillinger hos Apple, herunder som chef for ingeniørteamet og ansvarlig for Apples afdeling for særlige projekter.

Annonce:

Stephen har stor erfaring med at lede og skalere projekter inden for produktudvikling, og han var leder for udviklingsteamet bag Apples første iPod og iPhone.

Hos Bang & Olufsen skal han bidrage til udviklingen af virksomhedens fremtidige produktportefølje. Stephen Zadesky skal yde strategisk rådgivning inden for produktudvikling baseret på sin lange erfaring med teknologi og forbrugerelektronik.

“Vi ser frem til at byde Stephen velkommen. Stephens dybe kendskab til produktudvikling og store erfaring med strategisk ledelse vil uden tvivl bidrage til vores turnaround og hjælpe vores fantastiske medarbejdere med at skabe fremtidens magiske produkter og kundeoplevelser”, fortæller Kristian Teär, adm. direktør for Bang & Olufsen, i en udmelding.

 

Stephen Zadesky. Foto: Bang & Olufsen / PR

 

Stephen Zadesky ser frem til det nye job, og udtaler:

“Jeg glæder mig over at blive en del af et så ikonisk brand som Bang & Olufsen. Brandet har spillet en enorm rolle inden for forbrugerprodukter i de seneste hundrede år og har samtidig haft stor betydning for mig personligt. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Kristians dygtige team og hjælpe med at udvikle den næste generation af produkter for virksomheden”.

Han startede hos Bang & Olufsen den 1. november 2021.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.