Forside * Nyheder

Disney bekræfter: Billigere Disney+ med reklamer på vej

-
Hans van Rijn, Country Manager for The Walt Disney Company Nordics. PR foto

Disney+ kommer til næste år med en billigere udgave med reklamer

Rygterne var løbet forud, men nu bekræfter Disney at den er god nok: Disney+ arbejder på at kunne lancere en ny og billigere udgave med reklamer.

De starter dog i hjemlandet USA først, hvor der er premiere i slutningen af året. Til næste år rulles det ud internationalt.

Annonce:

“Som noget nyt for Disneys førende streamingtjeneste til forbrugerne vil Disney+ udvide sit tilbud til forbrugerne ved at introducere et abonnement med reklameunderstøttelse ud over muligheden uden reklamer, begyndende i USA i slutningen af 2022 med planer om at udvide internationalt i 2023”, fortæller Disney i en udmelding.

“At udvide adgangen til Disney+ til et bredere publikum til en lavere pris er en gevinst for alle – forbrugere, annoncører og vores historiefortællere”, lyder det fra Kareem Daniel, formand for Disney Media and Entertainment Distribution.

Den reklamefri Disney+ koster kr. 79/måned. Disney venter med at fortælle hvad prisen på den reklamebetalte udgave bliver ligesom lanceringsdatoen først annonceres senere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.