Forside * Featured

Officielt: Amazon har købt MGM

-

Det næsten 100 år gamle ikoniske filmstudie vil supplere Prime Video og Amazon Studios i streamingkampen

Efter godkendelse hos konkurrencemyndighederne i både Europa og USA, så var det en ventet handel, men nu er den officiel.

Annonce:

Amazon køber MGM – Metro Goldwyn Mayer. Et ikonisk Hollywood studie som nærmer sig de 100 år (stiftet i 1924).

“MGM har en næsten hundrede år lang tradition for at producere enestående underholdning, og vi deler deres engagement i at levere et bredt udvalg af originale film og tv-serier til et globalt publikum”, fortæller Mike Hopkins, senior vice president for Prime Video og Amazon Studios, i en udmelding og fortsætter:

“Vi byder MGM’s medarbejdere, skabere og talenter velkommen til Prime Video og Amazon Studios, og vi ser frem til at arbejde sammen om at skabe endnu flere muligheder for at levere kvalitetshistorier til vores kunder.”

Det historiske studie vil supplere Prime Video og Amazon Studios’ arbejde med at levere et varieret udbud af underholdningsmuligheder.

“Vi er glade for, at MGM og dets væld af ikoniske mærker, legendariske film og tv-serier samt vores utrolige team og kreative partnere bliver en del af Prime Video-familien”, fortæller Chris Brearton, Chief Operating Officer hos MGM, og fortsætter:

“MGM har været ansvarlig for skabelsen af nogle af de mest kendte og kritikerroste film og tv-serier i det forgangne århundrede. Vi ser frem til at fortsætte den tradition, når vi går ind i dette næste kapitel, hvor vi sammen med det fantastiske team hos Prime Video og Amazon Studios skal give publikum det allerbedste inden for underholdning i mange år fremover.”

MGM har et bagkatalog med mere end 4.000 filmtitler, 17.000 tv-episoder, 180 Oscar- og 100 Emmy-priser, herunder franchisefavoritter som James Bond, Rocky og Creed og klassikere som Thelma & Louise, The Silence of the Lambs, The Magnificent Seven og Raging Bull.

Prisen er $8,4 mia. – svarende til kr. 56,6 mia. med dagens kurs.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.