Forside Emner Spil nyheder

Et kig på Steelseries Aerox 3 gaming mus

-

Leder du efter en let mus med godt batteri og tilslutning uden dongle, så er her et rigtig godt bud.

Da jeg somme tider bruger mus på PS5 har jeg igennem noget tid kigget efter en mus, der kunne klare opgaven, UDEN brug af dongle vel at mærke. PS5 har et begrænset antal USB porte, og et af mine krav var derfor at musen skulle kunne tilsluttes trådløst, uden brug af dongle.

Annonce:

Jeg faldt derfor over Steelseries Aerox 3 musen. Den er afsindig let, vejer kun 68 gram og kan lige præcis tilsluttes PS5, PC, Mac eller hvad du bruger, både via bluetooth 5.0 eller trådløst via wifi 2.4 GHZ. Ønsker du at tilslutte via wifi behøver du dog den medfølgende dongle, så den del har jeg undladt at benytte.

 

 

Aerox 3 er ikke den største mus på markedet, men den passer fint både i mine og ungernes hænder og fordi den er så let, har børnene flere gange givet udtryk for, at de bedre kan lide denne mus, end vores tidligere lidt tungere mus.

Musen har hvad man forventer af knapper og er ganske præcis, i hvert fald i forhold til mit casual behov. Knapperne føles behagelige og reagerer lynhurtigt på tryk. Batteritiden er virkelig imponerende og kører ifølge Steelseries helt op til 200 timer på en opladning. Jeg har nu haft Aerox 3 et par måneder og med dagligt brug er musen fortsat på 50% batteri.

 

 

Alt i alt er jeg meget tilfreds med Aerox 3 og fik derfor lyst til lige at give jer et lille pip om, at søger du en ultralet gamingmus, der både kan tilsluttes via bluetooth og Wifi og samtidig er fornuftig i pris, så kan Aerox 3 bestemt anbefales herfra.

Prisleje: 550 kr. (tjek dagspris)

 

Specifikationer (engelsk)

Sensor: SteelSeries TrueMove Air
Sensor Type: Optical
CPI: 100–18,000 in 100 CPI Increments
IPS: 400, on SteelSeries QcK surfaces
Acceleration: 40G
Polling Rate: 1000Hz / 1 ms
OS, Windows, Mac, Console Xbox, and Linux. USB port required for Wifi.
SteelSeries Engine 3.18.4+, for Windows (7 or newer) and Mac OSX (10.12 or newer)
Weight: 68g

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.