Forside * Nyheder

Tado Smart AC Control opdateres: Styrer nu 500 mærker aircon og varmepumper

-

Tado opdaterer deres Smart AC Control med enklere installation og styring af flere mærker

Tado Smart AC Control håndterer klimastyring i hjemmet, og nu får produktet en overhaling.

Annonce:

Kompatibiliteten udvides til mere end 500 mærker varmepumpe- og aircondition, der kommer flere funktioner og en enklere installation.

Tado Smart AC Control sørger for at hjemmet opvarmes eller nedkøles, når der er behov for det, samtidig med at den undgår et unødvendigt energiforbrug, særligt på tidspunkter med skyhøje energipriser.

Den forbinder varmepumpen eller aircondition enheden til hjemmets Wi-Fi og erstatter således den infrarøde fjernbetjening. Indstillinger kan ændres via en app.

 

Nyheder er bl.a:

Man kan f.eks. fremover indstille temperaturen til auto, tør eller ventilator-tilstand, forskellige ventilator-niveauer eller flere sving-indstillinger.

Man kan f.eks. indstille aircondition til lydsvag ventilator eller vælge mellem vertikalt og horisontalt sving.

 

 

En ny installationsproces gør det muligt for kunderne at opsætte deres Smart AC Control på mindre end 5 minutter.

Installationstrinene er markant reduceret. Dette sammen med en forbedret parringsalgoritme er installationen både kort og nem, lover producenten.

Dog er den ny installationsproces endnu ikke tilgængelig i Danmark. Tado har valgt at lancere den i Tyskland, Frankrig og Holland først.

 

Pris og tilgængelighed

Tado Smart AC Control koster kr. 799,- (se dagspris)

Produktet er på markedet.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.