Forside * Nyheder

Stream LEGO Star Wars Summer Vacation til august

-

LEGO Star Wars drager på sommerferie. Stream den nye animationsfilm på Disney+ fra august.

Sommeren er her og traileren til den nye film ‘LEGO Star Wars Summer Vacation’ er ved at varme op. Det er en helt ny animeret film fra Lucasfilm og LEGO Gruppen.

Annonce:

Filmen er det seneste bidrag i serien af historiefortællinger på tværs af Star Wars-sagaer, som begyndte med ‘LEGO Star Wars Holiday Special’ og fortsatte med ‘LEGO Star Wars Terrifying Tales’.

 

 

I filmen møder vi Finn som ønsker en tiltrængt pause fra stormtroopere og TIE-fightere og arrangerer en overraskelsesferie for sine venner Rey, Poe, Rose, Chewie, BB-8, R2-D2 og C-3PO.

Det bliver en tur om bord på den ultra-luksuriøse galaktiske stjernekrydser, Halcyon. Men Finns plan om at få et sidste hurra sammen går hurtigt galt, da han bliver adskilt fra gruppen.

 

 

Mens han leder efter sine venner, støder han på tre spøgelser fra Kraften: Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker og Leia Organa, som hver især fortæller deres egne uventede historier om ferieophold, der er gået galt, og hjælper ham til at forstå, at ferie handler om mere end bare at have det sjovt.

 

 

Filmen ‘LEGO Star Wars Summer Vacation’ der foregår kort efter begivenhederne i “Star Wars: The Rise of Skywalker”, indeholder bl.a. stemmerne fra “Weird Al” Yankovic, Yvette Nicole Brown, Kelly Marie Tran, Anthony Daniels, Billy Dee Williams samt tilbagevendende skuespillere fra tidligere ‘LEGO Star Wars’-specials. og indeholder den nye originale sang Scarif Beach Party sunget af “Weird Al” Yankovic.

 

 

Tilgængelighed

‘LEGO Star Wars Summer Vacation’ får premiere den 5. august 2022 på streamingtjenesten Disney+.

 

Trailer

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.