Forside * Featured

Blog: Snart kan Samsung TV styre Philips Hue

-

Samsung opdaterer deres SmartThings så den også virker med Philips Hue Sync

Philips TV har kunnet det i mange år, men nu ser det ud til at Samsung TV også kommer med. At Samsung TV snart vil kunne styre lyset i Philips Hue.

Annonce:

Det er bloggen Sammobile som er ude med detaljer om næste opdatering til Samsung SmartThings, som er Samsungs styring til det smarte hjem.

Med denne opdatering skulle SmartThings få understøttelse for Philips Hue Sync, der kan benyttes til at synkronisere lyset med indholdet på TV’et. En slags udvidet Ambilight, hvor flere lamper i et Philips Hue system kan blinke, dæmpe, lyse op og skifte farve – efter indholdet på TV-skærmen.

Ifølge bloggen tilføjer Samsung også en mulighed for at efterligne en solopgang, som kan bruges til en blid vækning, hvor Hue-lyset langsomt tændes på en indstillet tid.

Der er endnu ingen oplysninger om dato for Samsungs opdatering som giver deres TV Philips Hue Sync, og det fremgår heller ikke hvilke Samsung TV som kan få opdateringen. Sammobile selv forventer at opdateringen frigives her til august.

Opdatering 9/7: Samsungs kommende Hue-understøttelse handler om musik, ikke tv

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.