Forside Emner Spil nyheder

KORT NYT: Unity annoncerer fusion med selskabet ironSource

-

Unity, markedslederen inden for at skabe og redigere interaktivt realtids 3D indhold, og ironSource, som udvikler platform-software, der hjælper app-udviklere med at skalere deres app-forretninger, har i dag annonceret, at de fusionerer.

Rent teknisk bliver ironSource et datterselskab under Unity. Aktier i ironSource vil blive ombyttet til Unity aktier, hvor hver aktier vil blive til 0,1089 aktie i Unity. Når fusionen er gennemført, vil de nuværende aktionærer i Unity eje 73,5% af selskabet og de nuværende aktionærer i ironSource eje 26,5% af selskabet.

Annonce:

Du kan læse meget mere om selve fusionen her

Unity blev stiftet på Nørrebro i København af de tre iværksættere David Helgason, Nicholes Francis og Joachim Ante. Indledende producerede virksomheden spil, men specialiserede sig herefter i at udvikle software, nærmere betegnet en “game-engine”, som kunne bruges til at udvikle spil til computere, konsoller, mobile enheder og websites. Nu udvikler Unity platforms-software til mange former for redigering af realtids 3D indhold. I dag er virksomhedens moderselskab amerikansk med kontor i både Silicon Valley og København.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.