Forside * Featured

Samsung snupper chipset-ekspert fra Apple

-

En chipekspert, der arbejdede for Apple i ni år, har forladt virksomheden for at slutte sig til konkurrenten Samsung, oplyser Business Korea.

Kim Woo-Pyeong har ifølge artiklen arbejdet for Apple siden 2014 efter at have arbejdet for Texas Instruments og Qualcomm i de foregående år.

Annonce:

Apple bruger en lang række chips i sine enheder, lige fra ultrabredbåndschipteknologi til de processorer, der driver alle enhederne, og et specialfremstillet 5G-modem, som skulle være på vej.

 

Bliver direktør hos Samsung

Hos Samsung bliver Kim direktør for en ny afdeling i USA, der skal arbejde med integration af forskellige komponenter. I de seneste par år har Samsung øget sit engagement i halvlederområdet på grund af den øgede konkurrence fra TSMC, Apple og andre.  Konkurrencen mellem Apple og Samsung er fortsat hård, idet begge virksomheder fortsat konkurrerer om kunderne inden for smartphones, smartwatches og tilbehør som AirPods og Galaxy Buds.

Business Korea kalder Samsungs seneste ansættelse fra Apple for “noget usædvanlig” i betragtning af det samarbejds- og alligevel konkurrenceprægede forhold mellem de to virksomheder. På trods af deres rivalisering arbejder Samsung og Apple sammen, især inden for OLED-skærme til mobiler og iPads.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.