Forside * Nyheder

Nordisk Film+ klar på Android TV og Google TV

-

Den danske streamingtjeneste Nordisk Film+ har udgivet en app til Android TV og Google TV

Tilbage november 2018 åbnede Nordisk Film+ hos YouSee. Samarbejdet skulle bringe Nordisk Films katalog over danske og udenlandske film bredere ud.

Annonce:

Tidligere i år kunne Nordisk Film så udbrede Nordisk Film+ til alle, som en åben streamingtjeneste. Samtidig kom de øvrige Nordisk Film tjenester, MinBio og Dansk Filmskat, med som en ny og større tjeneste.

“På Nordisk Film+ får I alle de elskede børnefilm- og serier, som I er vant til i dag. Oveni kan forældre glæde sig til nyere danske film som Kærlighed ved første hik, Kun en pige og Krummerne og danske film fra de seneste år, f.eks. Jagtsæson, Ternet Ninja og Afdeling Q-filmen”, fortalte Nordisk Film i forbindelse med lanceringen af det nye Nordisk Film+.

Forleden udkom Nordisk Film+ app på Apple TV, opg nu er turen kommet til Android TV og Google TC.

Så nu kan streamingtjenesten findes på TV fra Sony og Philips m.fl samt medieafspillere som NVidia Shield og Chromecast med Google TV.

Nordisk Film+ koster kr. 49/måned.

 

Screenshots

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.