Forside * Featured

Officielt: Nu er der dansk sprog på Apple TV og Homepod

-

Dansk Siri på Apple TV og HomePod er nu klar.

Du kender det godt – Du vil så gerne sige “Spil nyeste musik med Thomas Helmig”, men Siri taler kun Engelsk, og derfor forstår hun ikke hvad du siger. Men det er slut nu.

Annonce:

Rygterne var løbet forud, efter at Apple i sidste uge udgav release candidate af de nye software. Men slut med beta, nu er de officielle softwareopdateringer klar.

Apple har her til aften frigivet tvOS og Homepod OS 16.2, og begge har fået dansk Siri, så du kan søge med dansk tale på dit Apple TV eller din HomePod.

Indstillinger af Apple TV

På Apple TV bruger du Siri-knappen, til at starte en søgning, ligesom du også i apps med søgning (f.eks. YouTube), nu kan diktere det du søger efter.

Vi har testet med “Thomas Helmig”, “Bikstok Røgsystem”, “Østkyst Hustlers” og “Tørfisk”, og alle fandt Apple Music. Til gengæld var den ikke meget for at finde “Malk de Koijn”, der blev “Mælk det Køjen”.

På Apple TV kan du også bruge “Åben ….” som er den app du ønsker at bruge.

Ibdstillinger af Homepod mini

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.