Forside * Nyheder

NETGEAR klar med 5G mobil hotspot med WiFi6E

-
NETGEAR M6 Pro

NETGEAR annoncerer i dag undersøttelse af det nye 6GHz-bånd på deres Nighthawk M6 mobile hotspot routere med lanceringen af M6 Pro 5G WiFi 6E Hotspot Router (MR6450). Den nye mobile router understøtter 5G internet op til 6 Gbps og WiFi-hastigheder op til 3,6 Gbps.

Er man tit på farten, og har du brug for et mobilt kontor, hvor man kan tilslutte op til 32 trådløse eller kablede enheder, så giver M6 Pro en hurtig WiFi-forbindelse med indbygget firewall, hvor end du kan få mobildækning.

Med op til 5G hastigheder og WFi 6E, vil man kunne videostreame, holde videomøder, afvikle onlinespil med en rimelig god hastighed, hvis mobil-dækningen er i orden.

Annonce:

 

Kan bruges både ude og hjemme

M6 Pro er god til både hjemme- eller sommerhusbrug og tilbyder WiFi-dækning på op til 92,5 kvadratmeter med NETGEAR’s In-Home Performance Mode.

Man kan også bruge M6 P6 Pro med en anden router, og så have M6 som mobil-baseret fallback. Dette via den indbyggede 2,5 Gbps ethernet port.

 

Nighthawk M6 Pro kommer med Qualcomm Snapdragon SDX65 Mobile chipset, og tilbyder op til 13 timer på det medfølgende batteri, der kan tages ud, hvis man bruger routeren med den medfølgende USB-C strømforsyning.

Vi har tidligere testet NETGEAR Nighthawk M5, som også er en mobil router fra NETGEAR, læs vores anmeldelse her.

 

NETGEAR M6 Pro

Pris og tilgængelighed

M6 Pro Mobile Router (MR6450) er tilgængelig nu fra Netgear.com.

Vejledende pris: 7490 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.