Forside * Nyheder

HIFI Nyt: Kef opgraderer R-serien

-

Kef introducerer helt nye versioner af R-serien kaldet R Meta

Den britiske HiFi-producent Kef er klar med nyheder på højttalerfronten. R-serien opgraderes og bliver nu til R Meta-serien. Det fortæller den danske distributør i en udmelding.

Annonce:

Ifølge distributøren er kun det ydre, der ligner sig selv. Stort set alt andet inde bag det ydre er nyt. Nu med 12. generation Uni-Q med MAT-system, der leverer akustisk nøjagtighed.

Det patenterede MAT er måske det mest værdifulde værktøj i KEF´s akustiske arsenal. Ifølge producenten så eliminerer det forvrængningen og giver en renere, mere naturlig akustisk ydeevne.

 

 

Det er et resultat af fælles udvikling med Acoustic Metamaterials Group. Meta materialer er specielt udviklede strukturer, der bruger eksisterende materialer på en sådan måde, at de udviser nye, ønskelige egenskaber, der simpelthen ikke findes i naturligt forekommende stoffer.

MAT’s tunede kanaler absorberer ifølge Kef hele 99% af den uønskede lyd fra bagsiden af enheden, sammenlignet med omkring 60% absorption fra højttalere, der bruger andre metoder.

Resultatet skulle være et mærkbart mere præcis billeddannelse og lyd. Det forbedrede delefilter design har finjusteret signalvejen og medført markant forbedret transparens. Det optimerede kabinet design betyder endnu bedre akustisk ydeevne. Resultatet er optimal basrespons og endnu bedre transientgengivelse.

 

Yderligere forbedringer er:

Optimeret diskantgab (åbning), tæmmer resonanser for forbedret detalje gengivelse

Flexible Decoupling Chassis forhindrer uønskede vibrationer i kabinettet, hvilket giver mere klarhed

Hybrid aluminium basenheder med større vandring, hvilket giver stram, dyb og kontrolleret bas

 

I serien indgår nu to helt nye modeller:

R6 Meta og R8 Meta. R6 Meta er ikke kun en center højttaler, men en L-C-R højttaler (Left – Center – Right), så den kan anvendes til flere funktioner. Dette gælder i øvrigt også R2 Meta. R8 Meta til Dolby Atmos kan placeres på en R- Meta højttaler eller hænge på væggen.

Specielle farver: R3 og R7 kommer som udgangspunkt i samme farver som de øvrige Meta højttaler, men også i et par special farver: R3 Meta i Indigo Gloss og R7 i Titanium Gloss

 

Galleri

 

Kef R Meta serie indeholder:

R3 Meta
Highgloss hvid, highgloss sort, valnød og specialfarve: Indigo Gloss special edition
Kr. 8.595,-

R5 Meta
Highgloss hvid, highgloss sort, valnød
Kr. 13.495,-

R7 Meta
Highgloss hvid, highgloss sort, valnød og specialfarve: Titanium gloss special edition
Kr. 18.995,-

R11 Meta
Highgloss hvid, highgloss sort, valnød
Kr. 24.995,-

R2 Meta
Highgloss hvid, highgloss sort, valnød
Kr. 10.995,-

R6 Meta
Highgloss hvid, highgloss sort, valnød
Kr. 13.995,-

R8 Meta
Highgloss hvid, highgloss sort, valnød
Kr. 6.295,-

 

Andre HIFI-nyheder

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.