Forside Produkter Mobil

OnePlus teaser koncept-version af OnePlus 11…der hedder Concept

-
(Foto: OnePlus)

Smartphonen har ”isblå pipelines” over hele ryggen. Er der mon tale om vandkøling?

OnePlus har fået masser af ros for sin nyeste topmodel, OnePlus 11, inklusive i vores anmeldelse. Men det kinesiske firma hviler tilsyneladende ikke på laurbærrene. Nu teaser de i stedet en koncept-version af telefonen, der formentlig bliver vist frem i næste uge.

Denne koncept-version af OnePlus 11 har det originale navn OnePlus 11 Concept (hvorfor gøre det sværere, end det er?). Ud fra de billeder, OnePlus has sluppet ud til pressen som en teaser, kunne det godt se ud som om, de kigger firmaets medstifter og hans nye projekt over skulderen.

Annonce:

Sidstnævnte er naturligvis Carl Pei, der har sat alternative designs øverst på prioritetslisten med sit nye mobilbrand, Nothing. Således har Nothing Phone 1 en bagside med lysende striber i et nydeligt mønster.

Det ser ud til også at være tilfældet med OnePlus 11 Concept. Men i stedet for at lyse hvidt som Nothing-telefonen, lyser ”striberne” i en cool blå farve. ”Striberne” er sat i anførselstegn, for når man kigger nærmere, kan man se, at der i højere grad er tale om noget, der ligner rør eller slanger.

Blodårer i telefonens ryg

De lysende slanger er ifølge OnePlus selv ”isblå pipelines, der går hele vejen ned igennem telefonen”. Rørene bor i et ”dristigt og futuristisk unibody-glasdesign, der er inspireret af en rolige stilhed og enorme kraft, der omgiver en frossen sø”.

(Foto: OnePlus)

Hvad OnePlus mener med at en frossen sø udtrykker ”enorm kraft” må være op til læseren at fortolke. Vi ved det ikke. Men OnePlus er klar med endnu en poetisk beskrivelse af telefonens ”flydende ryg”, som de kalder den: ”Det er næsten som om OnePlus 11 har sine egne blodårer”.

Udover de poetiske beskrivelser har OnePlus ikke villet ud med nogle detaljer. De bliver formentlig først afsløret i næste uge, når Mobile World Congress løber af stablen. Måske er rørerne bare til pynt. Eller måske er der tale om vandkøling ligesom i et pc-kabinet, og måske har OnePlus sat en lynhurtig processor i OnePlus 11 Concept, der kræver speciel køling.

Det kunne være sjovt at se, men det er nok næppe tale om. Ligesom der næppe bliver tale om at OnePlus 11 Concept kommer på markedet. Det er ikke engang sikkert at nogle af dens teknologier finder vej til fremtidige OnePlus-telefoner. Firmaet har nemlig tidligere vist koncept-telefoner frem, som Recorderes skribenter var meget begejstrede for, men som vi aldrig så spor af senere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.