Forside * Nyheder

Magien vender tilbage: Ny Harry Potter-serie på vej

-

HBO Max (Max) planlægger en Harry Potter-serie der skal løbe over 10 år

Warner Bros Discovery har bestilt en nyadaptation af Harry Potter-serien. Den ny serie er er under udvikling til HBO Max / Max.

Annonce:

Annonceringen blev offentliggjort under Warner Bros. Discovery’s præsentation for pressen og investorer den 12. april. Her blev det også annonceret, at HBO Max og Discovery+ vil blive kombineret til en enkelt tjeneste kaldet Max, startende i USA til maj.

Hver sæson af serien vil fokusere på én af bøgerne, og Warner Bros. Discovery beskriver serien som en “tiårig serie”. Serien vil indeholde et helt nyt skuespillerensemble sammenlignet med filmene.

“Vi er glade for at give publikum mulighed for at opleve Hogwarts på en helt ny måde”, fortalte Casey Bloys, formand og CEO for HBO & Max Content, og fortsatte:

“Harry Potter er et kulturelt fænomen, og det er tydeligt, at der er en vedvarende kærlighed og tørst efter troldmandsverdenen. I samarbejde med Warner Bros. Television og J.K. Rowling vil denne nye Max Original-serie dykke dybt ned i hver af de ikoniske bøger, som fans er blevet ved med at nyde i alle disse år.”

 

 

Max vil producere serien i samarbejde med Brontë Film and TV og Warner Bros. Television. J.K. Rowling selv vil være executive producer sammen med Neil Blair og Ruth Kenley-Letts. David Heyman er i øjeblikket i forhandlinger om også at være executive producer.

“Max’ forpligtelse til at bevare integriteten af mine bøger er vigtig for mig, og jeg ser frem til at være en del af denne nye filmatisering, som vil give mulighed for en grad af dybde og detaljer, som kun en lang tv-serie kan give”, sluttede J.K. Rowling i forbindelse med præsentationen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.