Forside * Fokus

Max kommer til danske tv-skærme i 2024

-

Det bliver først til næste år at HBO Max bliver til Max i Danmark

Den ny streamingtjeneste fra Warner Bros Discovery lanceres i hjemlandet USA her d. 23. maj. Max erstatter HBO Max.

Annonce:

Dengang den nuværende HBO Max tog over fra HBO Nordic der fik kunderne et tilbud om 50% rabat for evigt – sålænge ens abonnement var aktivt. Det betød at i stedet for kr. 79/måned kunne der tegnes et abonnement til kr. 39,50/måned.

“Tilbuddet kan kun indløses én gang pr. person og kun i kampagneperioden. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud til HBO Max. Kunder, som opfylder kravene til kampagnetilbuddet, får en halvtreds procent (50%) rabat fra den aktuelle månedlige abonnementspris (inklusive moms) i det respektive land. Rabatten gælder kun, så længe kunden opretholder sit månedlige abonnement med en gyldig betalingsmetode”, lød betingelserne for tilbudet.

Men som der står, rabatten er givet til HBO Max og umiddelbart ikke til den ny tjeneste Max. Så hvad Warner Bros Discovery finder på, for eventuelt at kompensere de nuværende rabatkunder, må vi afvente at se.

Der er dog noget tid endnu før det bliver aktuelt. Max åbner først i Danmark til næste år.

“I 2024 bliver HBO Max til Max i Danmark. Den nye streamingtjeneste vil byde på alt det, du kender, inklusiv HBO-originalproduktioner, hitserier, film, reality og meget mere. Der kommer mere information, når vi nærmer os en lancering”, fortæller HBO Max på Facebook.

Se også: Max er den ny streamingtjeneste fra Warner Bros Discovery

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.