Forside * Nyheder

Nu fås Sonys stilrene hovedtelefoner i midnatsblå

-
Sonys WH-1000XM5 Midnight Blue føjer lidt farve-elegance til et allerede stilrent design (Foto: Sony).

Firmaet har også annonceret et billigere sæt øretelefoner, der fokuserer på komfort og på at fylde så lidt som muligt i øret.

Når det gælder hoved- og øretelefoner, er sort og hvid er det nye beige. Inspireret af Henry Ford kunne man sige om forgangne tiders PC-kabinetter, at du kunne få dem i præcis den farve, du vil have, så længe den farve var beige. Og sådan har det også lidt været med trådløse øretelefoner, der i begyndelsen som regel bare var sorte eller hvide.

Men i de senere år er der kommet flere farver på drengen, når det gælder trådløse øretelefoner og hovedtelefoner. Samsung har været meget glade for deres lyslilla farve på deres Galaxy Buds, for eksempel. Når det gælder Sonys stilfulde, anmelderroste og populære WH-1000-serie, har det imidlertid haltet lidt med farverigdommen.

Annonce:

Det laves der om på nu. Den nyeste model i serien, der blev lanceret sidste sommer, kommer nu i en flot midnatsblå farve. Hvis du vil ud og investere i WH-1000XM5, kan du altså også vælge ’Midnight Blue’ i stedet for den hvide udgave, eller den sorte, der nok er mest udbredt for modellen.

Spørgsmålet er naturligvis, om ’Midnight Blue’ dermed bliver en standardfarve, der også bliver tilgængelig på den næstkommende model i WH-1000-serien, og ikke mindst om de kommende WF-1000XM5-øretelefoner også vil kunne fås i denne farve. WH-1000XM5 Midnight Blue koster 3.200 kroner.

Øretelefoner med fokus på komfort

Apropos øretelefoner, så har Sony også netop annonceret et nyt sæt af slagsen, der er fokuseret på let design og diskret fremtoning. Det er altså ikke WF-C700N, som modellen hedder, du skal investere i, hvis lydkvalitet er din topprioritet.

Sonys nye WF-C700N-model fokuserer på komforten (Foto: Sony)

Snarere bør du checke WF-C700N ud, hvis du nærmest gerne vil glemme, at du har øretelefoner i ørerne. Der er fokuseret på at få øretelefonerne til at fylde så lidt som muligt og samtidig være så komfortable, at du kan bruge dem i længere tid ad gangen, før ørerne har behov for en pause.

Normalt sætter batterilevetiden en naturlig grænse for, hvor længe, du kan bruge dine øretelefoner, men med nyere øretelefoner er dette et mindre problem. Således har WF-C700N en spilletid på 7,5 timer med støjreduktionen slået til, inden de skal i æsken for at lades op (æsken leverer en enkelt yderligere opladning, så samlet batterilevetid er 15 timer). Med støjreduktionen slået fra, lægges der 2,5 timer til spilletiden.

WF-C700N forsøger også at bryde det sort/hvide farvetyranni med nogle friske pastelfarver (Foto: Sony)

Øretelefonerne er IPX4-klassificeret og kan altså klare en del vandstænk. Så hvis du skulle glemme, at de sidder i ørerne, når du cykler ud i regnen, bør det ikke være noget problem. Til trods for den diminutive størrelse sidder der stadig 5mm-drivere i øretelefonerne, og der er også blevet plads til Sonys DSEE (Digital Sound Enhancement Engine)-chip, der ud over at forbedre lydkvaliteten også giver mulighed for Ambient Sound og, som nævnt, ANC.

Ligesom WH-1000XM5 bliver WF-C700N tilgængelig i løbet af denne måned. Prisen ligger på 1.000 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.