Forside * Nyheder

Verdens første eksterne E-ink skærm til din smartphone

-

Træt af ikke at kunne læse i solskin? Nu kommer E-ink-skærmen til din smartphone

Dasung fortæller at de har ni års erfaring og ekspertise inden for E-ink skærme og tablets, og nu er de på vej med et unikt tilbehør til Android smartphone-brugere.

Annonce:

Produktet hedder Dasung Link og er en E-ink skærm, som kan spejle skærmen fra din smartphone. E-ink er sort/hvid, mere behageligt at læse fra og så er sådan en skærm læsbar selv i sollys, og mere behagelig for øjnene ved læsning i længere tid.

Ideen er at man lader sin smartphone blive i lommen eller tasken, og så tager man Dasung-skærmen frem i stedet, når behovet er der.

E-ink-skærmen virker med de fleste smartphones, og kommer i to varianter: En til kablet overførsel og en til trådløs. Skærmen er 6,7″ og understøtter “reverse touch”, dvs. man kan betjene smartphonen med touch på E-ink-skærmen.

Selvom produktet kan vise skærmen fra en iPhone, så anbefaler de ikke produktet til en iPhone, da “reverse touch” ikke virker. Så det er ikke muligt at styre telefonen fra E-Ink-skærmen.

 

 

Pris og tilgængelighed

Dasung Link koster kr. 2.028 i den kablede udgave og kr. 2.235 i den trådløse udgave via crowdfunding-portalen Indigogo

De forventer at kunne levere fra juni måned

iPhone-brugere bør ikke købe produktet

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.