Forside * Nyheder

CNN Fast er en ny nyhedskanal for de unge

-

CNN Fast er en ny, gratis reklame-finansieret streaming-TV kanal, der tilbyder hurtige, internationalt orienterede nyheder.

CNN Fast er en nyhedskanal med et udvalg af korte videoklip og internationale historier om vigtige nyhedshændelser, erhverv, underholdning, sport og miljø.

Annonce:

Kanalen debuterer i dag i flere europæiske lande, herunder Danmark. Det skriver Warner Bros. Discovery i en udmelding.

“CNN Fast tilbyder en ny og anderledes brugeroplevelse i forhold til hovedkanalen, CNN. Ved at samarbejde med etablerede CTV-platformpartnere, hvor vi allerede har oplevet stor succes for CNN-indhold, er vi nu i stand til at nå flere seere og husstande via de enheder og formater, de allerede bruger”, fortæller Humphrey Black, Head of Distribution Strategy hos CNN International Commercial.

Med sit fokus på hurtige, informative og underholdende videoer er denne nye kanal designet til at appellere til yngre seere, der favoriserer kortere indhold fra en pålidelig nyhedskilde.

Med historier leveret i klip på tre til seks minutter vil det korte format sikre, at seerne er opdaterede og engagerede. Udover at tiltrække nye målgrupper, giver CNN Fast også flere muligheder for brandpartnere gennem nye reklameformater.

 

Tilgængelighed

Kanalen kan ses via Rakuten TV og vil også være tilgængelig på tjenesterne LG Channels fra den 24. maj og Samsung TV Plus i juni.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.