Forside * Featured

IKEA lancerer en ny kontakt/fjernbetjening til smartlyset

-

IKEA Rodret er en ny fjernbetjening og vægkontakt til styring af Trådfri smartlys

Fjernbetjeningen IKEA Rodret dukkede op i IKEAs app til deres Trådfri smartlys for et par uger siden, og nu er produktet kommet på deres svenske hjemmeside. Det skriver Teknikveckan, og de tilføjer at produktet ikke lader til at være kommet i de svenske IKEA-butikker endnu, kun listet på hjemmesiden.

Annonce:

Rodret er en ny fjernbetjening og vægkontakt til at styre smartlyset i en IKEA Trådfri installation. Der kræves den seneste Dirigera-hub til Trådfri, for at parre kontakten/fjernbetjeningen.

En fjernbetjening kan styre op til 10 lyskilder samtidig, og udover at tænde og slukke lyset styrer den også dæmpning af lyset.

Der medfølger et vægbeslag og der er også indbygget magnet så Rodret kan hænge på f.eks. et køleskab. Den er batteridrevet og bruger et almindeligt AAA-batteri.

Rodret har dimensionerne 4 cm i bredde, 7 cm i højde og 3 cm i dybde. Den vejer 60 gram og har en beskyttelsesklasse på IP44 (beskyttelse mod ‘skidt’ over 1 mm og vandstænk).

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

IKEA Rodret koster kr. 79,- i Sverige

Dansk tilgængelighed ukendt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.