Forside * Featured

Premiere på science fiction-dramaet Silo i dag

-

Silo er et science fiction-drama baseret på Hugh Howeys dystopiske bestsellertrilogi

Silo, et science fiction-drama baseret på Hugh Howeys dystopiske bestsellertrilogi, har premiere i dag.

Annonce:

Serien har et stjernespækket ensemblecast med Rebecca Ferguson (“Dune”, “Mission: Impossible”-filmene) i spidsen, og hun er også executive producer. Serien er skabt af den Emmy-nominerede manuskriptforfatter Graham Yost (“Band of Brothers”, “Justified”).

Silo fortæller historien om jordens sidste 10.000 mennesker, der lever i et kilometerdybt hjem, der beskytter dem mod den giftige og dødbringende verden udenfor. Siloens oprindelse og formål er ukendt, og alle, der forsøger at afdække sandheden, møder dødelige konsekvenser.

Ferguson spiller hovedrollen som ingeniøren Juliette, der søger svar på et mord og støder på et mysterium, der er meget dybere end forventet, hvilket fører til en erkendelse af, at sandheden kan være lige så dødbringende som løgnene.

Cast inkluderer Common (“The Chi”), Emmy-nominerede Harriet Walter (“Succession”), Chinaza Uche (“Dickinson”), Avi Nash (“The Walking Dead”), Critics Choice Award- og NAACP-vinder David Oyelowo (“Selma”), Emmy-nominerede Rashida Jones (“Parks and Recreation”) og Oscar-vinder Tim Robbins (“Mystic River”).

 

Trailer

 

Tilgængelighed

De 2 første afsnit har premiere i dag d. 5. maj, og så følger et nyt afsnit hver fredag frem til d. 30. juni. Der er 10 afsnit i alt.

Silo kan streames på tjenesten Apple TV+

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.