Forside * Nyheder

Google viser Pixel Fold frem i ny officiel video

-
(Foto: Google)

Vi må dog formentlig vente en lidt under en uge for at få de specifikke detaljer på Googles I/O-udviklerkonference.

Efter adskillige lækager har Google nu erkendt, at deres Pixel-serie nu kommer til at indeholde en udfordrer til Samsungs Galaxy Z Fold4. De fleste af os tech-journalister havde nok forventet, at dette første ville ske med en annoncering under Google I/O, der begynder om seks dage.

Om det er de mange lækager, der har fået Google til at gå ud med de nye informationer, eller om det er blot er et udtryk for firmaets vanlige marketingstrategier, må være op til den enkelte at bedømme.

Annonce:

Men det er set før, at Google lader annoncerer ske drypvis, modsat f.eks. Apple, der altid prøver at holde tingene hemmelige indtil sidste øjeblik, hvor de så kommer med en stor afsløring. Så der er formentlig bare tale om Googles normale strategi.

Således har Google nu givet os en video, hvor Pixel Fold vises frem fra alle vinkler. Videoen bekræfter også navnet Pixel Fold, og Google har endda været lidt morsomme med god timing. Det er nemlig som bekendt Star Wars-dag i dag, 4. maj, hvor alle Star Wars-fans går rundt og siger ”May the 4th be with you”.

Hvad gemmer kamerabumpet på?

På videoen hedder det dog naturligvis, i bedste far-humorstil, ”May the Fold be with you”. Videoen skruer ligesom de billeder, Evan Blass lækkede forleden, op for forventningerne til en indre skærm, hvor folden er næsten usynlig.

Kamerabumpet ser relativt bastant ud på Pixel Fold. Forhåbentlig følger billedkvaliteten med. (Foto: Google)

Men eftersom der er tale om en computeranimation, kan dette naturligvis være lidt ude af trit med, hvordan Pixel Fold ser ud i virkeligheden. Recordere er til stede på Google I/O, så forhåbentlig kan vi konstatere, hvor kraftig folden er ved selvsyn.

Videoen bekræfter derudover det strømlinede design, som de lækkede billeder hidtil har indikeret. Det eneste sted, hvor det strømlinede design brydes, er med kamerabumpet, der som forventet stikker nok ud fra kroppen til at det kan bemærkes. Forhåbentlig betyder det, at rygterne om at det er Pixel 6-kameraer, der sidder i Pixel Fold, ikke har noget på sig.

Videoen slipper dog ikke ret mange detaljer ud om de tekniske specifikationer. Dem må vi formentlig vente til I/O med at få bekræftet. Men for Android-brugere er det i sig selv attraktivt med en foldbar smartphone i et mere bog-agtigt format end Galaxy Z Fold4, der kører med Googles egen Android-software. Den får dog formentlig en hamper pris, der muligvis kan kravle op over 15.000 kroner i Danmark.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.