Forside * Featured

DR slukker for den ældre DRTV på DR2

-

Bruger du rød knap på DR2 til at se DRTV så lukker den mulighed snart

Panasonic Center har informeret i en nylig nyhedsbrev, at hvis du hører til dem, som anvender den røde knap (HbbTV) på dit fjernsyn til at tilgå DRTV’s streamingtjenester og ejer et ældre tv-apparat, vil du snart ikke længere kunne se indholdet. Det skriver digitalt.tv

Annonce:

I 2019 blev en opdateret version af DRTV indført med flere funktioner, som krævede HbbTV version 1.5. Denne opdaterede version er dog kun kompatibel med de nyere tv-modeller. For at sikre, at seere med ældre tv-modeller stadig kunne benytte DRTV, blev den ældre version fortsat anvendt på DR2.

Det synes dog nu at ændre sig. Skulle du bruge den ældre version (karakteriseret ved en sort baggrundsfarve i menuen), vil du nu se en advarsel på skærmen. DR meddeler, at de “lukker denne version af DRTV-appen”. Lukningen forventes at ske “i sensommeren”, men ingen konkret dato er oplyst.

Panasonic Center rapporterer, at tv fra følgende årgange (eller nyere) vil kunne anvende den nye DRTV app og dermed fortsætte med at bruge DRTV via Hbb-TV:

Samsung TV fra 2018 og frem
Sony TV fra 2016 og frem
LG TV fra 2016 og frem
Phillips TV fra 2017 og frem
Panasonic TV fra 2017 og frem

Et alternativ til Hbb-TV er at tilslutte en streamingboks til TV’et og se DRTV, og de andre streamingtjenester, den vej igennem. Eksempler på den slags bokse er Chromecast og Apple TV.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.