Forside * Nyheder

VIDEO: Google sætter dato på Pixel 8 Pro-lancering: 4/10

-
(Foto: Google)

Samtidig lancerer Google en sjov video, der driller iPhone på en venskabelig måde.

Ganske, som min kollega Jens gættede tidligere på dagen, bliver det til oktober at Google viser sin næste model i Pixel-serien frem. Pixel 8 Pro får verdenspremiere 4. oktober, efter at være lækket kortvarigt på nettet i går.

Efter lækagen var der mange spekulationer om, hvorvidt der var tale om en ufrivillig lancering, eller om Google på denne måde forsøger at bygge hype op frem til lanceringsdatoen. Det kunne dog godt tyde på, at Google ville have foretrukket at holde detaljerne hemmelige, hvis de virkelig havde planlagt at invitere til lancerings-pressemøde i dag.

Annonce:

Det kan naturligvis også være, at invitationerne er gået ud lidt tidligere netop på grund af en utilsigtet lækage. Der er trods alt næsten fem uger til eventen, og normalt får tech-pressen ikke helt så lang tid at forberede sig i, når invitationerne går ud.

Men nu ved vi altså, at Googles Pixel-event for dette efterår bliver 4. oktober, altså cirka tre uger efter den nye iPhone er blevet lanceret. Når det har lidt betydning, er det på grund af den sjove video, som Google har lagt på sociale medier for at annoncere lancerings-eventen.

Siri og Assistant på spa-ophold

Videoen driller Apple på en venskabelig måde, lidt ligesom Samsung gjorde det ganske underspillet for nylig. I videoen er Pixel og iPhone rigtig gode kolleger og venner. Nok til at de har taget en spa-dag sammen for lige at komme ned i gear, inden efterårets lanceringer går løs (med argurkeskiver på øjenlågene…altså kameraerne…og det hele).

De to smartphones diskuterer, hvordan det bliver sværere og sværere at komme igennem med nye features, især når man tager i betragtning at publikum gav store klapsalver til noget så simpelt som oplåsning med et swipe, da iPhone blev annonceret for 16 år siden.

I videoen indrømmer iPhone da også, at det blandt andet er svært, fordi nyere smartphones som Pixel 8 hele tiden kommer med nye ting, som iPhone ikke kan, såsom at gøre gamle fotos skarpe, besvare telefonopkald med en AI-assistent, og live-oversættelse af beskeder (flere af disse er dog ikke tilgængelige i Danmark endnu, såeh…)

Der bliver da også plads til en morfar-vittighed, da iPhone erklærer, at den stadig har nogle tricks oppe i ærmet, selv om disse er hemmelige for nu…”men du får dem snart at USB-C”! Det sjoveste ved videoen er næsten, at de to telefoners stemmer er henholdsvis Siri og en af Google Assistants stemmer. De to assistenters bud på naturlig latter er latterfremkaldende i sig selv.

Du kan læse mere om forventningerne til den kommende Pixel 8 Pro her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.