Forside Nyheder

20-års jubilæum for ‘Sara & Monopolet’: DR fejrer med maratonsending

-
Foto: Shutterstock.com

Radioprogrammet ‘Sara & Monopolet’ runder en vigtig milepæl onsdag den 6. september, når det markerer sit 20-års jubilæum. Det populære program startede oprindeligt som ‘Mads & Monopolet’ tilbage i 2003.

I den anledning sender DR en syv timer lang specialudsendelse lørdag den 9. september fra klokken 9 til 16 på P4 og live i DR Lyd under titlen ’20 år med Monopolet’. Vært Sara Bro får i løbet af dagen selskab af 20 forskellige monopolister, hvor de sammen vil diskutere 20 nye dilemmaer. Musik fra de sidste to årtier vil også blive fremhævet i programmet. Derudover vil lytterne blive præsenteret for en række overraskelser og gæstestjerner.

Sara Bro udtaler: “Programmet er intet uden vores fantastiske lyttere, der dagligt skriver til os, og de mange dedikerede monopolister, som hver uge giver deres uforbeholdne meninger om livets mange dilemmaer. Jeg er dybt taknemmelig for at være en del af dette fællesskab.”

Annonce:

De heldige lyttere vil også få en unik oplevelse, da ni ‘P4 Morgen’-radioprogrammer i løbet af ugen vil give ni lyttere en eksklusiv chance for at være med live og up close under fejringen. De vil desuden få æren af at uddeler den eftertragtede ‘Sara & Monopolet’-T-shirt.

Deltagerlisten for denne særlige udgave af Monopolet inkluderer profiler som Abdel Aziz Mahmoud, Jesper Binzer, Helle Thorning-Schmidt og mange flere.

Monopolet gennem 20 år

I radioprogrammet, der sender lørdag fra klokken 9 til 12 på P4, kan lyttere skrive ind med et dilemma eller spørgsmål, som Monopolet derefter debatterer. Monopolet består af panel af kendte danskere, som skifter fra lørdag til lørdag. Til sidst i programmet uddeler Monopolet den eksklusive Monopolet-t-shirt til personen, som står bag dagens bedste dilemma.

Gennem de sidste 20 år har der dog også været ændringer i radioprogrammet. I 2021 skiftede programmet vært fra Mads Steffensen til Sara Bro, og samtidig skiftede programmet navn fra ‘Mads & Monopolet’ til ‘Sara & Monopolet’.

I de første 12 år af sin levetid sendte programmet på radiokanalen P3, men i 2016 blev radioprogrammet flyttet til DR P4.

Annonce:
Forrige artikelSONOS KILLER?: JBL præsenterer ny Authentics-serie: En fusion af retrodesign og moderne teknologi
Næste artikelVIDEO: Google sætter dato på Pixel 8 Pro-lancering: 4/10
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.