Forside * Nyheder

JBL afslører flere af efterårets nyheder

-

Lydproducenten JBL præsenterede en række nye produkter til en event i Berlin. JBL havde nyheder til festglade musikelskere, til folk som lytter til musik på farten og i hjemmet

 

Annonce:

JBL Soundgear Sense

Med JBL Soundgear Sense prøver for første gang kræfter af med true wireless open-ear høretelefoner, der er baseret på producentens OpenSound-teknologi med luftledning.
JBL Soundgear Sense har 16,2mm drivere og en basforstærkende algoritme, der skal sikre en fyldig lyd, selvom der er tale om et open-ear headset.

Ser vi på designet, har JBL Soundgear Sense fleksible ørekroge, der kan rotere og justeres i størrelsen, så du kan bruge headsettet hele dagen, da in-ear høretelefonerne med luftledning hviler på dine ører uden at blokere øregangen. JBL Soundgear Sense sikrer en stabil, men afslappet pasform til langvarigt brug, uanset om de bruges til udendørs aktiviteter, på kontoret eller i hjemmet.

Bluetooth-headsettet har fire integrerede mikrofoner til opkald, uanset hvor du måtte befinde dig. Og med IP54-klassificeringen kan de integreres i din aktive livsstil, da de garanterer modstand mod sved, støv og regn. Det aftagelige nakkebånd giver et ekstra sikkerhedsniveau under de tunge træninger.

“Funktioner som Ambient Aware er så populære i vores true wireless in-ear høretelefoner, at vi ønskede at tage dette til det næste niveau og skabe et naturligt åbent design, der giver en ægte forbindelse med den omkringliggende verden”, siger Carsten Olesen, præsident for Consumer Audio hos HARMAN, der ejer JBL-brandet.

JBL Soundgear Sense vil være tilgængelig i sort og hvid fra slutningen af september 2023 på JBL.com for DKK 1.199,00 og kommer i emballage lavet af FSC-certificeret papir, der er trykt med sojablæk.

JBL Soundgear Sense funktioner:

 • Bluetooth 5.3 med LE audio support
 • JBL OpenSound Teknologi med 16,2mm drivere
 • 4 mikrofoner til skarpe og klare opkald
 • Op til 24 timers batterilevetid (6 timer i ørepropperne plus yderligere 18 timer fra etuiet)
 • Hurtig opladning – en hurtig 15-minutters opladning giver dig yderligere 4 timers musik
 • IP54 sved-, stænk- og støvafvisende
 • Hybrid design med valgfri nakkebånd
 • Berøringskontrol og JBL Headphones App til personalisering og EQ-justeringer

 

JBL PartyBox Ultimate

JBL annoncerede også en ny udgave af deres populære og højtbrølende festhøjttaler. JBL PartyBox Ultimate trækker på JBL Original Pro Sound, der er fordybende lyd med Dolby Atmos® og kommer med et levende lysshow, som bevæger sig synkront med lyden.

JBL beskriver selv, at PartyBox Ultimate er den mest vellydende og højlydte PartyBox til dato med to højfølsomme mellemtoneenheder og to diskanter, så du angiveligt kan høre alle detaljerne i dine yndlingsnumre. Derudover sørger et par 9-tommers subwoofere for bassen, som du kan mærke overalt i rummet, mens JBL lover, at Dolby Atmos sætter dig i centrum af dine yndlingssange og gør musikken levende med klarhed og dybde.

“Enhver fest har brug for musik, men for at få folk til at danse har du brug for bas. Med vores nyeste tilføjelse til PartyBox-familien kan du høre musikken, mens du mærker bassen. Vi introducerer også vores mest fordybende lysshow sammen med nye teknologier, der giver fordele såsom Wi-Fi-forbindelse, automatisk selvjustering og Dolby Atmos,” siger Carsten Olesen, President of Consumer Audio hos HARMAN.

JBL fortæller også i deres pressemeddelse, at Wi-Fi- og Bluetooth-funktionerne gør, at musikken streames i høj opløsning og kan medbringes overalt. JBL PartyBox Ultimate indstiller sig automatisk efter omgivelserne, hver gang du tænder for den, og den er desuden IPX4 vandtæt og har et grebsvenligt håndtag med robuste hjul.

JBL PartyBox Ultimate vil være tilgængelig i Europa fra september 2023 til DKK 10.999,00.

Egenskaber ved JBL PartyBox Ultimate:

 • JBL Original Pro Sound med automatisk selvjustering
 • Wi-Fi 6 og Bluetooth 5.3 (LE Audio ready) tilslutningsmuligheder
 • Dolby Atmos
 • Mulighed for tilslutning af flere højttalere – stereopar to JBL PartyBox Ultimate-højttalere for et bredere lydbillede eller tilslut flere højttalere trådløst
 • JBL PartyBox’ karakteristiske lysshow, der automatisk synkroniseres med musikken
 • JBL PartyPad™ til at tilpasse dit festflow med tre enkle fingerspidshandlinger – tryk, hold og skub
 • IPX4 vandtæt, robuste hjul, grebsvenligt håndtag og kabelrum til ledninger, der ikke er i brug
 • Tilgængelig med JBL One-appen, hvor musikken kan kontrolleres, EQ-indstillinger kan justeres, og lysshowet kan tilpasses i mønstre og farver

 

JBL LIVE 770NC og JBL LIVE 670NC

Endelig annoncerede JBL også, at de lancerer deres seneste tilføjelse til serien af LIVE-hovedtelefoner, JBL LIVE 770NC og JBL LIVE 670NC. Lydfirmaet fortæller i en pressemeddelelse, at de trådløse hovedtelefoner kommer med True Adaptive Noise Cancelling, der udnytter Smart Ambient-teknologi, og ligeledes leverer de nye hovedtelefoner JBL Signature Sound. Hovedtelefonerne kommer i to udgaver; over-ear eller on-ear med 40mm dynamiske membraner.

JBL LIVE 770NC og JBL LIVE 670NC understøtter JBL Spatial Sound. Du vil kunne streame lyd i høj trådløs kvalitet med Bluetooth 5.3-teknologi og LE Audio-understøttelse og få mest muligt ud af din lyd. Du kan desuden opsætte en tilpasset profil med HARMANs Personi-Fi 2.0-teknologi.

JBL True Adaptive ANC-teknologi skulle automatisk tilpasse sig til dine omgivelser i realtid, så du vil kunne lukke distraktioner ude og forbedre musikoplevelsen. Du kan også vælge at høre verden omkring dig, da Smart Ambient skærper lydene fra dine omgivelser. Hovedtelefonerne har også to stråleformede mikrofoner, der skulle optimere opkaldskvalitet.

“JBL LIVE 770NC og JBL LIVE 670NC bringer betydelige teknologiske opgraderinger til en allerede vellidt familie af hovedtelefoner. JBL tilbyder muligheder for enhver livsstil og personlig præference, og disse hovedtelefoner giver forbrugerne de nyeste JBL-teknologier og lydkvalitet til en konkurrencedygtig pris,” siger Carsten Olesen, President of Consumer Audio hos HARMAN.

JBL LIVE 770NC og JBL LIVE 670NC vil være tilgængelig i sort, hvid, blå og sandsten til henholdsvis kr. 1.299,00 og kr. 999,00 fra slutningen af september, og JBL slår atter på, at de anvender FSC-certificeret papir, der er trykt med sojablæk.

Egenskaber ved JBL LIVE 770NC og LIVE 670NC:

 • Bluetooth 5.3 med understøttelse af LE-lyd
 • True Adaptive Noise Cancelling med Smart Ambient
 • 2 stråleformede mikrofoner til perfekte opkald
 • JBL Spatial Sound fra ethvert stereoindhold og enhver enhed
 • Personlig tilpasset lydoplevelse med Personi-Fi 2.0
 • Op til 50 timers batterilevetid med Bluetooth og ANC slået til og op til 65 timer uden
 • 5 minutters hurtigopladning giver yderligere 4 timers spilletid
 • Automatisk afspilning og pause
 • Flerpunktsforbindelse til problemfri skift mellem enheder
 • JBL Headphones App understøtter personalisering og EQ-justeringer

 

Se også

SONOS KILLER?: JBL præsenterer ny Authentics-serie: En fusion af retrodesign og moderne teknologi

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.