Forside * Featured

SONOS KILLER?: JBL præsenterer ny Authentics-serie: En fusion af retrodesign og moderne teknologi

-

JBL løfter sløret for deres nyeste skud på stammen, JBL Authentics-serien, der kombinerer ægte lydkvalitet med et nostalgisk design inspireret af mærkets arv. Dette serieudspil forventes at give lydentusiaster en oplevelse ud over det sædvanlige.

JBL Authentics 500 er designet til at være centrum i ethvert hjem, idet den er udstyret med tre 1″ diskanthøjttalere og tre 2,75″ mellemtone bashøjttalere. Denne kombination sikrer en krystalklar lydgengivelse, mens en 6,5″ nedadgående subwoofer sørger for den dybe bas. Samtidig sikrer 270 Watt 3.1-kanals lyd sammen med Dolby Atmos en indtagende lydoplevelse.

På den mere kompakte side findes JBL Authentics 300, der tilbyder optimal bærbar lyd takket være sit 8-timers indbyggede batteri. Endvidere præsenterer JBL Authentics 200 med et par 1″ diskanthøjttalere og en 5″ basenhed, komplementeret med en 6″ passiv radiator, for en fuld og afbalanceret lyd.

Annonce:

 

Derudover har JBL lagt vægt på bæredygtighed i fremstillingen af denne serie, idet de er produceret af 100% genbrugsstof, herunder 85% genbrugsplast og 50% genanvendt aluminium. Selv emballagen er miljøvenlig, da den er lavet af FSC-certificeret papir og trykt med sojablæk.

I en tid, hvor integration med teknologiske assistenter er nøgleordet, introducerer JBL en nyhed i samarbejde med Amazon og Google. Kunder vil nu kunne tilgå både Google Assistant og Alexa på deres JBL Authentics-højttalere, og for første gang kan de to assistenter bruges simultant på én og samme enhed.

“Vi lever i en tid, hvor ‘newstalgia’ er populært. Med JBL Authentics-serien formår vi at kombinere vores historiske design med den nyeste lydteknologi,” udtaler Carsten Olesen, President for Consumer Audio hos HARMAN.

 

Kan det være et alternativ til Sonos ?

JBL Authentics tilbyder mange af de samme funktioner som Sonos, men oven i det kan alle de lancerede højttalere også Bluetooth. Det gør at de kan være et seriøst alternativ til Sonos.

 

JBL Authentics vil være tilgængelige i sort fra den 15. september 2023, eksklusivt på JBL.com.

 

Se også

JBL afslører flere af efterårets nyheder

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.