Forside * Nyheder

Google teaser Pixel Watch 2 i ny video

-
(Foto: Google)

Det nye smartur forventes annonceret 4. oktober sammen med de nye Pixel-telefoner. Vi ved dog stadig ikke, om uret kommer til Danmark.

Googles eget bud på et smartur med WearOS 3 dukkede op sidste år efter nogle lækager. Nu er der så kommet en officiel teaservideo om opfølgeren, Pixel Watch 2, der viser smarturet frem fra næsten alle vinkler.

Teaser-videoen akkompagneres af en tekst, der fortæller, at uret kan forudbestilles fra 4. oktober, hvilket er den dato, hvor den næste Pixel-smartphone også annonceres. Vi kan med andre ord forvente også at høre mere om Pixel Watch 2 den dag.

Annonce:
(Foto: Google)

Det første Pixel Watch havde været under udvikling i et par år, og det betød reelt, at hardwaren ikke var specielt overvældende, med en CPU, der var et stykke bagud i forhold til konkurrenterne.

Vi ved endnu ikke, om en opgraderet CPU er blandt nyhederne i Pixel Watch 2, men ud fra videoen kan vi se nogle af de nyheder, der formentlig vil blive lagt vægt på 4. oktober. Først og fremmest er der ikke sket ret meget med det runde, stilrene og glatte design.

IP68 og ny sensor

Ifølge 9to5Google skulle forgængerens udforming i stål være droppet til fordel for aluminium, men ud fra videoen ser det ud som om, det stadig er lykkedes Google at få en skinnende overflade ud af det.

Når man kigger bagpå uret, afslører teksten i kanten, at Pixel Watch 2 er mere holdbart end sin forgænger. Google har fået Pixel Watch 2 IP68-certificeret, hvilket betyder at det næsten er umuligt for støv at slippe ind in uret og at uret kan være under vand i en længere periode uden at tage skade.

Der er ikke nogen officiel dybde eller tidsperiode bundet til IP68-certificeringen, men typisk siger producenterne, at en IP67-certificering betyder at en enhed kan befindes sig på en meter dybt vand i 30 minutter uden at tage skade. Med IP68 burde begge disse tal være forbedret. Google skrier selv på uret, at det er modstandsdygtigt over for vand ned til 50m dybde.

(Foto: Google)

Sensoren bagpå er også ny. Det afspejles i kant-teksten og kan ses på det anderledes design. Ifølge teksten har den ny sensor den sædvanlige pulsmåler og søvntracker, men også EDA, der måler bittesmå elektriske forandringer i huden (f.eks. når du sveder uden at du ved det), hvilket kan bruges til stressmåling. Der er også en ny blodilt/SpO2-måler i den nye sensor.

Det store spørgsmål er naturligvis, om uret kommer til Danmark. Det gjorde forgængeren ikke, men Googles markedsføring af uret virkede heller ikke ligefrem som om, det var en større satsning for firmaet. Måske er det først med Pixel Watch 2, at Google tager den hele vejen, også til danske butikshylder.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.