Forside Nyheder

Frasier er tilbage: Ny serie lanceres eksklusivt på SkyShowtime

-

Det er officielt: Frasier er tilbage! SkyShowtime har afsløret, at de første to afsnit af den nye serie Frasier med Kelsey Grammer, der genoptager sin Emmy Award-vindende rolle som Frasier Crane, vil kunne streames eksklusivt på tjenesten fra den 3. november. Fans kan forvente nye afsnit hver fredag.

Den længe ventede nye serie, der er optaget live med publikum i Paramount Studios i Los Angeles, tager os med til et nyt kapitel i Frasier Cranes liv. Efter at være vendt tilbage til Boston, møder Frasier nye udfordringer, skaber nye relationer og ser endelig en gammel drøm eller to blive til virkelighed.

I den nye serie vil Jack Cutmore-Scott træde i rollen som Frasiers søn, Freddy. Nicholas Lyndhurst vil spille Frasiers gamle collegekammerat, nu universitetsprofessor, Alan. Toks Olagundoye er Olivia, Alans kollega og leder af universitetets psykologiafdeling, og Jess Salgueiro er Freddys roomie, Eve. Anders Keith fuldender castet som Frasiers nevø, David.

Annonce:

 

Frasier, skabt af manuskriptforfatterne Chris Harris (How I Met Your Mother) og Joe Cristalli (Life in Pieces), er produceret af CBS Studios i samarbejde med Grammers Grammnet NH Productions. James Burrows, den legendariske instruktør og tv-skaber kendt for sit arbejde på Cheers, den originale serie Frasier, Will & Grace, og Dear John, har instrueret de to første afsnit af den nye serie.

Dette comeback falder sammen med 30-årsjubilæet for den originale Frasiers premiere på tv. Den originale serie har stadig rekorden for flest Emmy-priser vundet af en komedieserie, med imponerende 37 priser og 107 nomineringer. Fans af den originale serie kan også genopleve de ikoniske øjeblikke, da serien er tilgængelig på streamingtjenesten SkyShowtime.

Med en sådan stjernespækket cast og kreative team, er forventningerne høje. Det bliver spændende at se, hvordan denne ikoniske karakter tilpasser sig et nyt kapitel og fortsætter med at vinde hjertene hos både gamle og nye fans verden over.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.