Forside Indhold og distribution Film

Mega Movie Week: Rabat på købefilm i denne uge

-

Der er igen rabatter at hente på digitale købefilm i denne uge

“Mega Movie Week” er tilbage og lover store rabatter på udvalgte film hos forskellige danske VOD-filmbutikker, herunder Apple, Blockbuster, Google, Rakuten, og Viaplay. Initiativet, der først blev introduceret under coronapandemien, giver filmelskere en gylden mulighed for at udvide deres digitale filmsamling med priser, der starter fra 39 kroner. Det skriver Flatpanels

Annonce:

Tilbudet varer indtil den 22. oktober og omfatter en række populære titler, såsom “Top Gun: Maverick”, “Spider-Man: Access the Spider-Verse”, “John Wick 4” og mange andre. Det er vigtigt at bemærke, at disse tilbud kun gælder for købefilm, ikke lejefilm.

Selvom “Mega Movie Week” er et brancheinitiativ, varierer priserne hos de forskellige filmbutikker. For eksempel kan “Top Gun: Maverick” erhverves for 69 kroner hos Apple og Viaplay, mens den koster 79 kroner hos Blockbuster og 89 kroner hos Rakuten. “Spider-Man: Access the Spider-Verse” er tilgængelig for mellem 59 og 69 kroner afhængigt af forhandleren.

Ud over prisen er der også variationer i kvaliteten af billede og lyd hos de forskellige udbydere. Apple TV skiller sig ud ved at tilbyde 4K, Dolby Vision HDR og Dolby Atmos-lyd, hvilket giver en overlegen seeroplevelse. Rakuten tilbyder op til 4K HDR10, mens de andre tjenester max tilbyder HD-opløsning og op til 5.1 surroundlyd. Apple inkluderer også ekstramateriale, hvilket tilføjer værdi for filmelskere.

For at udforske det fulde udvalg af film og tilbud, så besøg de respektive filmbutikkers websites eller apps.

Deltagende streamingtjenester er:

Derudover har Google, som ikke officielt er med i Mega Movie Week, valgt at følge med ned i pris på udvalgte titler.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.