Forside Nyheder

Netflix gør klar til næste prisstigning

-

Avis: Netflix planlægger at hæve priserne på sin reklamefri tjeneste på tværs af flere markeder, begyndende med USA og Canada

Netflix forbereder sig på igen at hæve priserne på sin reklamefri tjeneste, i takt med at Hollywood-strejken rinder ud, ifølge en rapport fra avisen The Wall Street Journal. Dette forventes at påvirke abonnenter på flere markeder globalt, skønt fokus først vil være på USA og Canada til at begynde med.

Annonce:

Ifølge Wall Street Journal, som citerer anonyme kilder, er den specifikke prisstigning og implementeringsdatoen endnu ikke blevet afsløret. Netflix har ikke bekræftet disse påstande, og avisen venter stadig på en officiel udtalelse fra virksomheden.

Prisændringen kommer i kølvandet på en igangværende strejke blandt Hollywood-skuespillere, repræsenteret af skuespillerforbundet SAG-AFTRA. Forbundet er aktuelt i forhandlinger med Alliance of Motion Picture and Television Producers (AMPTP) og har planlagt et opfølgningsmøde til onsdag.

Nyhed om prisstigningen sendte Netflix-aktierne i vejret, med en stigning på over 3% efter rapportens offentliggørelse.

Investorer, analytikere og abonnenter verden over vil holde øje med udviklingen og afvente yderligere oplysninger fra Netflix om ændringerne og deres potentielle indvirkning på virksomhedens fremtidige vækst og abonnentbase.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.