Forside Baggrund

TV-pirater skal af med 126 mio. til Viaplay, Discovery og TV4

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Discovery, TV4, og Viaplay sejrer over tv-pirater i Sverige og har fået tildelt en 3-cifret millionerstatning

To svenskere er blevet dømt til to og et halvt års fængsel for at operere et ulovligt IPTV-netværk. Ydermere er de blevet pålagt at betale en erstatning på over 196 millioner svenske kroner, svarende til 126 millioner danske kroner, til Discovery, TV4, og Viaplay, samt dække selskabernes retsomkostninger, ifølge DI Digital.

Netværket havde angiveligt næsten 13.000 brugere, og IPTV-virksomheden var de to personers primære indtægtskilde. Under en ransagning af deres hjem fandt man whiskyflasker til en samlet værdi af 1 million svenske kroner, 47 guldbarrer, og 270.000 svenske kroner i kontanter. Yderligere blev 450.000 svenske kroner i bitcoin konfiskeret.

Annonce:

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.