Forside * Featured

HiFi-nyt: HARMAN køber Roon

-

HARMAN køber Roon, en platform for multirum audio

Samsung-ejede HARMAN er et audio-selskab der fokuserer på tilsluttede teknologier til bil-, forbruger- og erhvervsmarkeder. De har købt Roon, en platform til musikstyring, -opdagelse og -streaming for musikentusiaster. Det skriver HARMAN i en udmelding.

Annonce:

Roon er en musikafspillerplatform for musikentusiaster, der byder på et rigt interface til gennemsøgning og opdagelse af musik, kompatibilitet med næsten enhver lydenhed og en afspilningsmotor designet til at levere den bedst mulige lyd. Roon er tilgængelig for alle populære operativsystemer og fremstiller en serie af hardware serverenheder kaldet Nucleus.

“Hos HARMAN er vi stolte af vores evne til at skabe enestående lydoplevelser for vores partnere og forbrugere over hele verden”, udtaler Dave Rogers, præsident for Lifestyle Division, HARMAN. og fortsætter: “Teamet hos Roon deler vores passion for at bringe enestående lyd og forbindelse til musikelskere, mens de søger, opdager og lytter derhjemme og på farten. Vi ser frem til at byde Roon velkommen, hvis imponerende talent vil slutte sig til HARMAN-familien og styrke vores allerede robuste ingeniørkapaciteter”.

Roon vil fungere som en selvstændig Harman-forretning med sit eksisterende team. Alle Roon-operationer vil forblive på plads og fortsat være dedikeret til at betjene og vokse Roons samfund af enhedspartnere og kunder, under en fælles mission om at levere engagerende og personliggjorte lydoplevelser på tværs af et univers af produkter og platforme.

I overensstemmelse med sin “arbejd med alle”-strategi er HARMAN forpligtet til at sikre at Roons økosystem forbliver åbent. I dag samarbejder Roon med 160 audio-brands, som leverer lyd til mere end 1000 højtydende enheder. Det samarbejde vil fortsætte.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.