Forside Baggrund

IKEAs nye lysslange kommer med 4m til en skarp pris

-

IKEA ORMANÄS er en lysslange på hele 4m som kan kortes af til ønskede længde

Lyset fra den nye lysslange fra IKEA kan være med til at  skabe en hyggelig atmosfære, og har mange placeringsmuligheder. Der kan vælges hvid eller 9 forskellige farver, med mulighed for dæmpning.

Annonce:

Lysslangen er bøjelig, så man nemt kan sætte den fast bag fjernsynet eller en reol. Den kommer i 4m længde, og er det for langt kan den klippes til i den ønskede længde. Nem at sætte på plads – fjern bare papiret fra den selvklæbende tape, og sæt lysslangen fast, hvor du vil have den.

Den kan styres både med fjernbetjening (sælges separat) og IKEA Home smart app. Der kræves dog den seneste IKEA DIRIGERA hub for at tilslutte den til et smart home. Den ældre TRÅDFRI gateway kan ikke bruges samme med denne lysslange.

Hvis der ønskes en stemmeassistent, kan man oprette forbindelse til Amazon Alexa, Apple Home eller Google Home via integrationer i IKEA Home smart-appen.

Pris og tilgængelighed

Er endnu ikke til salg hos danske IKEA. I Holland er produktet dukket op til:

IKEA ORMANÄS €30 (direkte omregnet kr. 225)

Dansk tilgængelighed kendes endnu ikke.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.