Forside Nyheder

Spotify har opdateret sin tv-app

-

Nu er oplevelsen på mobil og TV mere ensartet

Spotify har fornyet sin TV-app, så den nu matcher oplevelsen på mobile og TV-enheder. Med denne opdatering får brugerne en mere ensartet oplevelse på tværs af enheder, inklusiv nye funktioner som lettere konto-skift for husstandens forskellige brugere og et klarere overblik over afspilningskøen.

Annonce:

Startskærmen har fået et nyt look med en “Now Playing”-visning, og brugerfladen minder nu mere om, hvad brugerne kender fra deres mobil og computer. Profilbilleder er synlige i øverste højre hjørne for nemmere skift mellem brugere.

Ydermere tilbyder appen nu en dark mode, hvilket er en fordel for dem, der foretrækker en mindre lysstærk skærm, især i mørkere omgivelser. Disse forbedringer er tilgængelige for alle Spotify-brugere, både gratis- og premium.

Opdateringen gælder for smart-tv, spillekonsoller og andre mediestreaming-enheder, der understøtter Spotify. Flere detaljer kan findes på Spotifys hjemmeside.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.