Forside * Featured

Ikea lancerer den nye Somrig-genvejsknap

-

Ikea introducerer deres nyeste smart-produkt, Somrig-genvejsknappen

I takt med at Ikea arbejder på at fjerne knapcellebatterier fra deres produkter, præsenterer de nu Somrig-genvejsknappen som erstatning for den tidligere model i Ikea Home Smart-serien. Det skriver Teknikveckan

Annonce:

Somrig, et nyt skud på stammen i Ikeas Home Smart-serie, kommer efter virksomhedens nylige lancering af nye sensorer. Denne genvejsknap giver brugerne mulighed for at tilknytte op til seks scener fra Ikea Home Smart-appen og aktivere dem med et enkelt, dobbelt eller langt tryk.

Kontrollen af disse scener sker gennem Ikea Home Smart-appen, som forbindes med en Dirigera-hub eller en Wireless Gateway. Somrig, der er magnetisk og har samme størrelse som Ikea Rodret, måler 5 x 3 x 8 centimeter.

En vigtig nyhed med Somrig er skiftet til AAA-batterier, hvilket afspejler Ikeas overordnede mål om at udfase ikke-genopladelige batterier i deres sortiment.

 

Galleri

Pris og tilgængelighed

Ikea Somrig er på vej ud i butikkerne i Sverige, til en pris på 99 SEK.

Dansk tilgængelighed og pris endnu ukendt, men der plejer ikke at gå så lang tid fra Ikea lancerer i et land til øvrige markeder følger efter.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.