Sluppet ud før tid: Trailer for Grand Theft Auto VI

-

Første trailer til 6. udgave af Grand Theft Auto spillet er frigivet før tid

Egentlig skulle første trailer til det kommende spil ‘Grand Theft Auto VI’ først have være udsendt tirsdag kl. 15 dansk tid, men et læk har angiveligt fået producenten Rockstar Games til at trykke på udgiv-knappen nu.

“Grand Theft Auto” er kendt for sin evne til at skabe stor forventning, selv med en kort trailer på 1 minut og 30 sekunder for et spil, der ikke lanceres før 2025. Sidste måned bekræftede Rockstar, at de var klar med traileren til den længe ventede opfølger til “Grand Theft Auto 5”.

Annonce:

Allerede sidste år fik fans en forsmag på GTA 6, da en hacker fik adgang til Rockstars servere og offentliggjorde tidlige spiloptagelser i pre-alpha stadium. Optagelserne inkluderede scener, hvor spillerne kunne besøge en stripklub og røve en lille restaurant. Udover dette har spillerne haft begrænset information, udover hints om en tilbagevenden til Vice Citys neonoplyste atmosfære, antydet gennem nogle reklamebilleder med lilla farver og mange palmer.

I det kommende spil fortsætter spiludvikleren sin rejse i det Miami-inspirerede Vice City, hvor nye karakterer mødes med det velkendte kaos og skarpe satire. Se første trailer her ovenfor.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.