Forside * Nyheder

Netflix er ‘helt tilfreds’ med nedkæmpelsen af konto-deling

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Netflix kalder deres tiltag mod konto-deling for en succes

Netflix er meget tilfreds med fremgangen i deres indsats mod deling af adgangskoder blandt abonnenter. Co-CEO hos Netflix, Ted Sarandos, udtalte sig om strategien på UBS Global Media and Communications Conference, hvor han fremhævede, at en langsom og gradvis udrulning var nøglen til succes. Denne tilgang begyndte i Latinamerika i 2022, efter Netflix for første gang i et årti oplevede et fald i antallet af abonnenter. Det skriver Toms Guide

Reaktionen på nyheden om en indskrænkning af adgangskodedeling var oprindeligt negativ. På trods af den indledende modstand viste Netflixs plan om at konvertere brugere, der deler adgangskoder, til betalende kunder sig at være vellykket. I august rapporterede streamingtjenesten en stigning på 2,6 millioner abonnenter.

Annonce:

Netflix’s succes har fået andre streamingtjenester til at følge efter. Disney+ og YouTube Premium har annonceret deres egne planer, men flere tjenester kan følge efter i fremtiden. Deling af adgangskoder er ikke tilladt ifølge de fleste streamingtjenesters politikker, men praksissen har historisk set været overset.

De seneste års finansielle udfordringer i underholdningsindustrien har tvunget virksomheder som Netflix til at genoverveje deres liberale holdning til problemet. Mange platforme forsøger at bevare kunder samtidig med at tjene penge, hvilket ikke er en let opgave, når flere og flere forbrugere søger måder at spare penge på.

Hundreder af millioner af husstande deler stadig adgangskoder, ifølge Netflix, hvilket betyder, at indsatsen mod adgangskodedeling er en løbende proces.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.