Forside * Featured

Viaplay hæver prisen

-

Viaplay Film & Serier stiger med 20 kroner per måned

Streamingtjenesten Viaplay justerer nu prisen på deres Film & Serier abonnement – det uden sport. Det er 3. gang i år at Viaplay er ude med en prisændring, og 2. gang for denne pakke.

Annonce:

Sidste prisstigning var i januar 2023, hvor prisen for Viaplay Film & Serier steg fra 119 kroner per måned til 129 kroner per måned. Den pris har tjenesten så kostet det meste af 2023, men nu er det blevet tid til endnu en prisjustering.

“Selvom prisstigninger aldrig kommer belejligt, står vi på mål for dem, fordi de betyder, at vi kan levere de formater, vores kunder vil have. Det er og bliver vores vigtigste fokus”, fortæller administrerende direktør for Viaplay Danmark, Lars Bo Jeppesen, til Ekstra Bladet

Streamingtjenesten fortæller til avisen at der vil næste år fortsat blive investeret massivt i danske tv-programmer som ‘Robinson Ekspeditionen’, ‘Paradise Hotel’, ‘Masterchef’, ‘Breinholts Julekalender’, ‘Luksusfælden’ og ‘All Exclusive’,

Viaplay Film & TV koster nu 149 kroner per måned. En stigning på 20 kr. Dette for nye abonnenter. Eksisterende abonnenter vil møde de nye priser 22. januar 2024.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.