VIDEO: Se verdensrekord blive slået med droner

-

Er du klar til at se hvordan 1.500 droner viser Nøddeknækkeren i skyerne over en by i USA.

I gamle dage var det fyrværkeri der skulle imponere, når man ville lave et lysshow over folk, men nu bruger man droner til at vise sig frem.

Droner har revolutioneret måden, vi ser på lys- og underholdningsshows. I de senere år er droner blevet en integreret del af store luftshows, hvor de fungerer som flyvende lyspunkter, der kan skabe imponerende og komplekse mønstre og billeder i luften. Denne teknologi begyndte at vinde popularitet i midten af 2010’erne, da teknologiske fremskridt gjorde det muligt at styre et stort antal droner samtidigt og med stor præcision.

Annonce:

Ved at koordinere deres bevægelser nøje, kan dronerne danne alt fra simple geometriske figurer til detaljerede repræsentationer af objekter, logoer og endda animerede sekvenser. Dette har åbnet op for helt nye muligheder inden for underholdning, reklame og visuelle kunstneriske udtryk. Droneshows er blevet særligt populære ved store begivenheder som OL, Super Bowl og forskellige musikfestivaler, hvor de tilbyder et spektakulært og moderne alternativ til traditionelle fyrværkerishows. Disse shows er ikke kun imponerende at se på; de er også mere miljøvenlige og sikrere end traditionelt fyrværkeri.

I denne juletid forsøgte firmaet Sky Elements at sætte hele to GUINNESS WORLD RECORDS-titler med deres 1.500 drone Nutcracker-juleshow. Vil det være nok til at sætte de nye rekorder for største luftbillede og største fiktive figur (Nøddeknækkeren)? Alt imens de fortæller historien om den berømte Nøddeknækker-ballet?

Dette rekordstore jule-droneshow er et, du ikke vil gå glip af. Showet byder på et smukt juletræ og julelys samt den berømte kamp mellem Nøddeknækkeren og Rottekongen. Endelig er der en optræden fra den dejlige Sukkerfe og den glade julemand.

Rekorden blev slået, og begge rekorder tilhører nu Sky Elements.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.