Forside * Featured

Allente klar med Nordisk Film+ til sine kunder

-

Fra i dag vil alle Allente-kunder have mulighed for adgang til Nordisk Film+, kendt for sit omfattende udvalg af dansk film, Hollywood-blockbusters, og børneindhold.

Denne udvidelse er resultatet af en aftale med Nordisk Film+ og markerer en forbedring af det eksisterende udvalg, som Allente tilbyder. Tidligere var Nordisk Film+ kun tilgængelig for Allentes streaming-kunder, men nu vil tjenesten også blive inkluderet i paraboludbuddet.

Annonce:

Michael Bärlin, Chief Content Officer hos Allente, udtrykker stor begejstring for samarbejdet: “Vi er utroligt glade for at kunne tilbyde vores kunder alt det fantastiske indhold fra Nordisk Film+. Deres katalog indeholder en bred vifte af stærke danske og nordiske titler samt et imponerende arkiv af internationale top-titler, noget vi ved vores kunder sætter stor pris på.”

Nordisk Film+ er ikke blot en platform for populære titler, men tilbyder også eksklusivt indhold, hvilket gør samarbejdet endnu mere attraktivt for Allente.

Kasper Bent Rasmussen, Head of Consumer Channels hos Nordisk Film Distribution, ser også frem til de nye muligheder dette samarbejde bringer. “Vi er stolte af at kunne tilbyde det største og bedste udvalg af danske film til Allentes kunder,” siger han, og fremhæver populære film som “Druk”, “Blinkende lygter”, og alle “Olsen Banden”-filmene som nogle af de titler, kunderne nu kan nyde.

 

Pris for Nordisk Film+

For de, der ønsker at tilføje Nordisk Film+ til deres tv-pakke, vil det koste 59 DKK per måned.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.