Forside * Nyheder

Alligevel ikke slut med Nokia-telefoner

-
Foto: HMD

HMD vil fortsat lancere telefoner under Nokia-mærket

Historien fra forleden, om at Nokia-mærket nu forsvinder fra telefon-markedet, viste sig at være en fejltolkning.

Human Mobile Devices, forkortet HMD, har hidtil udelukkende produceret mobiltelefoner og tablets under Nokia-brandet. Forleden kom det frem at de var i gang med at ændre deres forskellige kanaler fra ‘Nokia Mobile’ til ‘HMD’ – altså fjerne Nokia-navnet.

Annonce:

Det har dog vist sig at det ikke handler om at fjerne Nokia fra markedet for mobiler. Det handler i stedet om et strategiskifte, hvor HMD introducerer en frisk ny multi-brand strategi.

Det betyder, at vi vil se en række ‘HMD Originals’ sammen med Nokia-telefoner i år, kombineret med produkter fra nye partnerskaber.

“I dag er en stor dag for HMD, da vi går fra at være licenshaver til at eje et brand – et stort skridt på vores rejse! Det betyder, at du vil komme til at se unikke HMD-originaler, de Nokia-telefoner, du altid har elsket, og nogle super spændende partnerskaber, som vi ikke kan vente med at afsløre”, fortæller Ravi Kunwar, VP, India & APAC, HMD Global, i en udmelding.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.