Forside * Featured

Medie: Apple dropper elbiler

-
Foto: recordere.dk

Apple aflyser arbejdet med elbiler, fortæller kilder til Reuters

Apple har aflyst arbejdet med at udgive egne elbiler. Det fortæller en kilde med kendskab til sagen til Reuters tirsdag, et årti efter at iPhone-producenten startede projektet.

Selskabets aktier steg med 0,7% i eftermiddagshandlen efter at have reduceret nogle af tabene fra tidligere på handelsdagen.
Flere medarbejdere, der arbejder på elbilprojektet, vil blive flyttet til firmaets afdeling for kunstig intelligens (AI), ifølge Bloomberg News, som først rapporterede om udviklingen.

Annonce:

Apple afviser at kommentere.

Høje renter for at tæmme inflationen har svækket forbrugernes humør og ført til en afmatning i efterspørgslen efter normalt dyrere elbiler, hvilket har fået industrien til at skære ned på antallet af arbejdspladser og reducere produktionen.

Flere store bilproducenter, herunder EV-markedslederen Tesla har besluttet at trække investeringerne tilbage, og nogle skifter planer for at fokusere på hybrider i stedet for fuldt batteridrevne biler.

Apple startede Project Titan, som deres bilsatsning blev kaldt internt, for et årti siden, da en bølge af interesse for selvkørende biler fejede gennem Silicon Valley.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.