Forside * Nyheder

Nu får flere Samsung Galaxy smartphones og tablets AI i en opdatering

-

Samsung Electronics har annonceret, at funktioner fra Galaxy AI nu vil være tilgængelige på flere Galaxy-enheder gennem en ny One UI 6.1-opdatering.

Denne opdatering, som begynder at blive udrullet fra slutningen af marts, sigter mod at gøre mobil AI mere tilgængelig og vil være tilgængelig på enheder som Galaxy S23-serien, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 og Tab S9-serien. Opdateringen introducerer en hybrid tilgang, der kombinerer AI på enheden og i skyen, for at forbedre brugernes mobiloplevelse med AI.

TM Roh, præsident og chef for Mobile eXperience Business hos Samsung Electronics, udtaler, at målet med Galaxy AI er at indlede en ny æra inden for mobil AI og gøre AI mere tilgængelig for brugerne. Samsung planlægger at udvide Galaxy AI-oplevelsen til over 100 millioner Galaxy-brugere inden for 2024.

Annonce:

Opdateringen inkluderer kommunikationsforbedrende funktioner såsom tilpasning af beskedtone og oversættelse af beskeder i 13 forskellige sprog. Derudover tilbyder den realtidsinteraktioner gennem Live Translate, som giver stemme- og tekstoversættelser til telefonopkald, og en tolkefunktion, der muliggør spontane samtaler med lokalbefolkningen under rejser.

One UI 6.1-opdateringen forbedrer også produktiviteten ved at integrere Galaxy AI på tværs af Galaxy-økosystemet, hvilket gør daglige opgaver mere effektive. Dette inkluderer forbedrede søgefunktioner, organisering af noter, og generering af sammenfatninger af nyhedsartikler. Derudover kan brugerne nemt transskribere mødeoptagelser og generere resuméer og oversættelser.

For kreative brugere introducerer opdateringen Galaxy AI-værktøjer, der gør det muligt at redigere fotos med AI, herunder ændring af størrelse, position eller justering af objekter i fotos. Der tilbydes også forslag til redigering, og Instant Slow-mo kan generere ekstra frames for slow-motion videoer.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.