Forside * Nyheder

eesy udvider med eSIM til Smartwatches

-

eesy, et mobilselskab i det danske lavprissegment, har lanceret eSIM-tjeneste til smartwatches, gældende fra 22. februar 2024.

Denne tilføjelse gør det muligt for både nye og nuværende kunder at få en LTE forbindelse. Med eSIM bliver det muligt at modtage opkald, sende beskeder og bruge data på smartwatches uden at være afhængig af en nærheden af en smartphone.

I Danmark ejer ca. 25% af befolkningen over 18 år et smartwatch, og efterspørgslen efter mobile forbindelser til disse enheder er stigende. Indtil videre har adgangen til eSIM-teknologi ofte været begrænset til kunder hos større og dyrere mobilselskaber.

Annonce:

Lars Blach, CEO for eesy, har udtalt, at målet er at forenkle den mobile oplevelse for kunderne, hvilket inkluderer at gøre eSIM-teknologi tilgængelig for smartwatch-brugere. Dette skridt er i tråd med eesys tidligere lancering af eSIM til smartphones, som blev modtaget positivt af både kunder og medier for sin hurtige og nemme opsætning.

Kunder, der ønsker at benytte eSIM til deres smartwatch, skal sikre, at deres enhed er kompatibel. For Apple Watch kræves en model 3 eller nyere med den seneste opdatering af iOS, mens Samsungs ure skal have integreret SIM for at kunne bruge eSIM-tjenesten fra eesy.

Prisen for eSIM til sit ur er 29 kr./md.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.