Forside * Nyheder

Samsungs nye AI-computere i Galaxy Book4-serien bliver tilgængelige i Danmark d. 26. februar

-

Samsung Electronics har annonceret, at deres nyeste pc-serie, Galaxy Book4, vil være tilgængelig i Danmark fra den 26. februar. Denne serie omfatter modellerne Galaxy Book4 Ultra, Galaxy Book4 Pro og Galaxy Book4 Pro 360.

Disse computere blev først lanceret i Korea den 2. januar, hvor de oplevede stor efterspørgsel, med salgstal der overgik sidste års Galaxy Book3-serie med 1,5 gange i den første uge.

Claus Holm, landechef for Samsung Danmark, udtrykker entusiasme for, at danske forbrugere snart kan opleve den avancerede teknologi og tilslutningsmuligheder, som Galaxy Book4-serien tilbyder. Serien er designet til at levere høj ydeevne og muliggøre enkel integration med andre enheder, hvilket møder forbrugernes forventninger til moderne computere.

Annonce:

Galaxy Book4-serien fremhæver intelligent produktivitet gennem kraftfuld hardware. For eksempel er Galaxy Book4 Ultra udstyret med den nyeste Intel® Core™ Ultra 9/7-processor, som integrerer CPU, GPU og en ny NPU i én enhed, samt tilbyder forbedret sikkerhed gennem en ny diskret Samsung Knox-sikkerhedschip.

Skærmoplevelsen på Galaxy Book4 Ultra og Galaxy Book4 Pro er forbedret med Dynamic AMOLED 2X-touchskærme, der sikrer klare kontraster og livagtige farver. Disse skærme er designet til at være letlæselige selv i direkte sollys, takket være Vision Booster-teknologi og antireflekterende egenskaber.

Serien understøtter også  Samsung Galaxy Connected Experience, som gør det muligt for brugere at have en brugervenlig og intuitiv oplevelse på tværs af deres Samsung Galaxy-enheder. Funktioner som Second Screen og Multi Control forbedrer produktivitet og kreativitet ved at tillade brugere at flytte filer mellem enheder nemt.

Designet af Galaxy Book4-serien er både slankt og let, hvilket gør det muligt for brugere at nyde kraftfuld ydeevne, selv når de er på farten.

Pris og levering

Serien vil være tilgængelig i Danmark fra den 26. februar, med priser der starter fra 5.699 DKK for Galaxy Book4 og op til 22.999 DKK for Galaxy Book4 Ultra.

  • Galaxy Book4 vil være tilgængelig fra vejledende startpris på 5.699 DKK
  • Galaxy Book4 360 vil være tilgængelig fra vejledende startpris på 11.999 DKK
  • Galaxy Book4 Pro vil være tilgængelig fra vejledende startpris på 13.499 DKK
  • Galaxy Book4 Pro 360 vil være tilgængelig fra vejledende startpris på 14.999 DKK
  • Galaxy Book4 Ultra vil være tilgængelig fra vejledende startpris på 22.999 DKK

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.