Forside * Featured

SkyShowtime bliver både dyrere og billigere

-

SkyShowtime ruller nyt budgetvenligt abonnement ud og hæver prisen på reklamefrit alternativ

Streamingtjenesten SkyShowtime er på vej med et nyt billigere abonnement delvist finansieret af reklamer. Det nye abonnement hedder “Standard med reklamer” og er prissat til kr. 49/måned.

Annonce:

Det nuværende abonnement uden reklamer kommer til at hedde “Standard Plus” og får en prisstigning. Hvor det i dag koster 69 kr/måned så stiger prisen til 89 kr/måned.

SkyShowtimes CEO, Monty Sarhan, udtrykte entusiasme over det nye tilbud og understregede virksomhedens engagement i at levere værdi og kvalitetsunderholdning til sine kunder. “Ved at introducere vores reklamestøttede abonnement, fortsætter SkyShowtime med at bane vejen for at levere endnu mere prisvenlige underholdningsmuligheder til familier,” sagde Sarhan. “Vores mål er at tilbyde fantastisk underholdning til en god pris, samtidig med at vi investerer i det bedste fra Hollywood og fængslende lokalt indhold.”

Det vil også være muligt at købe årsabonnementer og her bliver de nye prisen hhv. kr. 389/år for reklameabonnementet og kr. 709/år for det reklamefri abonnement.

Ændringerne sker fra den 23. april 2024

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.