Forside * Featured

TEST: Devialet Gemini II – Imponerende trådløse in-ears

-

De fleste kender Devialet fra deres Phantom højttalere med eksklusivt design. Nu er deres in-ear hovedtelefoner Gemini II kommet til Danmark, og vi har testet dem.

Er du på jagt efter eksklusiv trådløs lyd, så skal du læse med her. Vi har testet Gemini II, der er 2. generation af nogle rigtigt gode in-ears fra Devialet.

Du skal være klar til at betale omkring 3.000,.- for et sæt, og vi har testet om de kan sparke til nogle af de andre brands i den prisklasse. Læs hvad vi synes om Devialet Gemini II her.

Annonce:

 

Udpakning, design og installation

Devialet Gemini II kommer i en æske, der udover hovedtelefonerne indeholder et etui, et USB-A til USB-C kabel samt forskellige størrelser silikone propper til at justere størrelsen i øret (XS/S/M/L) .

Etuiet har både trådløs Qi opladning og USB-C opladning, og designet er elegant i hård plast, der i min optik på den hvide model vi testede minder lidt om porcelæn, og så er der en chrome ring, der går hele vejen rundt om etuiet. Etuiet har også en knap til at forbinde bluetooth samt en enkelt diode der viser om den lader eller om den er i bluetooth pair mode.

Etuiet og høretelefonerne har en IPX4 beskyttelse, som beskytter den mod regn og sved.

Du kan få Devialet Gemini II i sort og hvid, og så har Devialet lavet en eksklusiv Opéra de Paris-version, der kommer med ægte guld og så koster knap 4.500,- i stedet for de 2.990,- du skal give for de sorte og hvide.

 

Kigger man på ørepropperne, så minder de lidt om Devialet Phantom højttlaleren i deres udtryk, og kommer med touchbetjening, som kan indstilles individuelt på hvert øre. Dette gøres i Devialet app’en som jeg skriver om senere i anmeldelsen.

Øretelefonerne har desuden en ny 10mm titaniumbelagt driver og benytter sig af Qualcomms aptX-kodeks for at levere en dybere og mere nuanceret musikoplevelse ifølge Devialet.

Jeg testede med de allerede monterede silikonepropper (medium), og de passede perfekt til mit øre, men ellers er der 3 andre størrelser med i æsken man kan prøve med. Faktisk vil jeg gå så langt, og sige at Devialet Gemini II nok er de in-ears jeg har synes sad best i mine ører, og det siger ikke så lidt, for mine ører har virkeligt svært ved at få in-ears til at sidde perfekt over længere tid.

Men alt det betyder ikke noget, hvis de ikke også lyder godt, og med et prismærke på tæt på 3.000,- så skal de altså virkeligt lyde godt.

 

Hvordan lyder Devialet Gemini II?

Og lyder godt det gør Devialet Gemini II. Der er fuld smæk på både bas og diskant. Og dette uden at overstyre hverken det ene eller andet. Jeg mindes ikke at have hørt så detaljeret en bas uden at den bliver for hård. Og det måler jeg både op imod Technics AZ80, Beoplay EX og B&W Pi7 S2 som jeg alle har testet.

Jeg har smidt nærmest alle typer musik efter Devialet Gemini II, og de spiller både højt og klart uanset hvad jeg lytter til. Uanset om jeg spiller dance musik med masser af elektroniske instrumenter, eller tager en gang akustisk musik er der god lyd, og det føles næsten som om man har et sæt stereohøjttalere med subwoofer i øret.

Lyden er også rigtigt god til stemmer, så er du en stor podcast lytter, så er Devialet Gemini II også et godt køb.

Når det gælder telefonopkald er lyden god fra opkalder, mens de indbyggede mikrofoner virker lidt lavere end jeg kan lide, men det skyldes nok deres støjdæmpende teknologi, der fjerner baggrundsstøj fra din stemme. Det fungerer rigtigt godt, og så har Gemini II også en teknologi de kalder AWR (Aktiv Vindstøj Reduktion), som fjerner vindstøj hvis du taler i telefon mens du går udenfor i det danske vintervejr. Der har været rigeligt med vind mens jeg testede, og jeg skriver denne anmeldelse ved Vesterhavet, bekræfte at de kan fjerne vindstøj, men forvent ikke at de kan kompensere 100% mod kraftig vind.

Devialet Gemini II har også en rigtig god aktiv støjreduktion, så du kan lukke hele verden ud. Den er helt klart på par med de bedste in-ears jeg har testet, men her har jeg en af de få anker jeg har imod Gemini II. Det er enten eller når det gælder ANC. Du kan ANC det til eller du kan slå transparent lyd til. Du kan ikke selv justere hvor meget eller hvor lidt du ønsker, så sidder du i et lokale, hvor du gerne vil sidde i fred og ro og høre musik, men måske gerne have en fornemmelse hvad der sker, er det enten transparent eller aktiv støjreduktion, og så vælger man bare per automatik ANC, fordi du jo ikke sidder og ønsker at høre alt hvad alle siger.

Men når det er sagt, så er lyden i Devialet Gemini II fantastisk god, og har du altid ANC slået til, så får du lige nu ikke meget bedre lyd i et sæt trådløse in-ears.

Devialet Gemini II kommer med Bluetooth 5.2 Multipoint, og du vælger hvilke devices du vil forbinde til i app’en, hvis du bruger den funktion.

 

Devialet App’en – Kan det den skal

Devialet Gemini II kommer med en app, der findes til både Android og iOS, og den kan præcis det man forventer. Da jeg installerede høretelefonerne og app’en, kom den straks frem og sagde der var en firmware opdatering, og den tog 5-7 min. at installere, og så var jeg klar til at sætte høretelefonerne op.

Der er ikke så meget lir i appen. Du kan sætte EQ op, hvis du ikke vil bruge den standard som de er sat op med fra fabrikken. Du vælge mellem en masse funktioner du kan sætte touch funktionerne på ørepropperne til at gøre afhængigt af hvilken side og hvor mange gange du trykker.

Og så kan du slå proximity sensoren til eller fra, hvis du vil have dine høretelefoner til at stoppe musikken hvis du tager dem ud af øret.

Det er ikke en app du kommer til at bruge særligt meget tid i når du først har sat dem op, og tak for det. Men app’en kan præcis det den skal. Og forsøger ikke at være musikafspiller og alt muligt andet gøgl som man ser i andre apps.

 

Batteritiden er bob bob og er ikke imponerende

Devialet Gemini II kommer med en batteritid på maksimalt 5 timer, men jeg vil nok hellere sige omkring 4-4,5 timer på en fuld opladning med ANC slået til. Det er naturligvis afhængigt af hvor højt man spiller også, men forvent ikke at du kan gå lige så langt tid som f.eks. Sony WF-1000XM5. Du har med etuiet op til 22 timer hvis du ikke bruger ANC, så forvent nok omkring 16-18 timer med ANC slået til.

Du kan genoplade etui og hovedtelefoner med trådløs Qi-opladning eller via USB-C.

 

Konklusion – Køb eller løb ?

Jeg er imponeret over Devialet Gemini II. De lyder virkeligt godt, og det skal de også til den pris. Du får helt klart noget af det bedste trådløse lyd jeg har oplevet i in-ears, men du får også lov til at betale knap 3.000,- for det.

 

Min største anke er batteritiden ikke er på par med hvad man må kunne forvente af et par trådløse hovedtelefoner i 2024 til omkring 3.000,-, men ellers vil jeg sige, at hvis du vil have den bedste lyd og vil betale for den, så er Devialet Gemini II helt klart et sæt trådløse in-ear hovedtelefoner du bør have med i dine overvejelser.

 

Pris og levering

Devialet Gemini II kan købes nu i Danmark hos udvalgte forhandlere og på Devialet’s eget website.

Du kan få Devialet Gemini II i sort og hvid, og så har Devialet lavet en eksklusiv Opéra de Paris-version, der kommer med ægte guld og så koster knap 4.500,- i stedet for de 2.990,- du skal give for de sorte og hvide.

 

Specifikationer (Engelsk)

Speaker Driver

 • Custom made 10 mm high-sensitivity driver topped with titanium coating

ANC

 • Devialet proprietary technology ; Dual microphone Noise Reduction system ; Up to 40dB of Noise Cancellation

Voice Call

 • AWR : Automatically reduces wind noise for optimal music listening, voice call quality and everyday comfort.

Earbud Battery

 • Up to 5 hours of listening time on one charge

Charging Case Battery

 • Up to 22 hours with the charging case
 • Works with Wireless Qi-certified chargers or the USB-C connector

Durability

 • IPX4 rain and sweat resistant

Dimensions & Weight:

 • Earbuds : Width 16 mm I Height 23 mm I Depth 26 mm
 • Charging case : Width 65 mm I Height 39 mm I Depth: 27 mm
 • Earbuds : 6 g (per earbud)
 • Charging case : 49 g

Devialet Gemini II

8.5
Lyd 10.0
Batteritid 6.0
Design 9.0
App 9.0

Plus

 • Bedste lyd i in-ear hovedtelefoner
 • God app

Minus

 • Middelmådig batteritid
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.